Marionnaud: 5 parfumuri seducătoare în orice anotimp

Vara asta trebuie să porți parfumul care te caracterizează, te inspiră. Poți opta pentru unul fresh sau pentru unul fructat. Oricum, te va purta printr-un cocktail de trăiri. Iată care sunt propunerile noastre! Le găsești exclusiv la Marionnaud, locul în care simțurile tale sunt răsfățate!

Intimacy Classic este un parfum destinat bărbaților, lemons, condimentat, ce are ca note de bază piperul, nucșoara și cedrul. E puternic, dar în același timp irezistibil.

 

 

Margot & Tita Bordeaux Le Rose Vous Va Si Bien este un trio delicat de trandafir, bujor și magnolie care transmite toate emoțiile noastre. Poate fi purtat de o femeie romantică, care se lasă purtată de pasiune și știe să seducă.

Margot & Tita Seductor Absolu îi dă celui ce îl poartă un aer misterios. Mandarinele de Sicilia, lavanda, trandafirii, totul se îmbină perfect. Este fresh, iar parfumul pe care îl degajă nu te poate lăsa indiferent.

 

 

Pepe Jeans for Her îmbină vanilia, laptele de migdale, vodka și mandarinele. Te face încrezătoare, hotărâtă. Poate fi considerat un elixir al senzualității într-o cupă de șampanie.

 

 

 

Pepe Jeans for Men îmbină cafeaua, ananasul, mandarinele. Cu alte cuvinte îți trezește simțurile, își lasă amprenta, nu te lasă să treci neobservat. Este aliatul tău de zi cu zi.