Conservele cu pește, ideale când ți-e poftă de ceva bun

Ți se întâmplă câteodată să nu ai chef să gătești? Sau să deschizi frigiderul de vreo zece de ori numai ca să te uiți, de parcă ar putea să apară ca prin minune ceva în el? Când nu-ți place nimic din ce ai, ți-e poftă de ceva bun, dar totuși nu știi să spui ce ai vrea de fapt să mănânci. Poți să recunoști fără rușine, pentru că tuturor ni se întâmplă.

Ce soluții există pentru astfel de momente?  Care să fie simple, ușor de pus în practică (a se citi „ușor de preparat”!), sănătoase, delicioase și inofensive pentru siluetă. Nu crezi că există ceva care să aibă atâtea calități și să răspundă atâtor exigențe, nu-i așa?! Și dacă îți spunem noi că DA?

Uite care e soluția: să ai în casă câteva conserve de pește: Eva Ton bucăti în ulei de măsline,  Eva Ton bucăți în ulei vegetal,  Eva Ton în suc propriu sau Eva Ton mărunțit în ulei vegetal. Nici nu îți imaginezi câte poți face din fiecare dintre ele! Și de fiecare dată altceva, mai gustos, mai surprinzător, mai spectaculos. Din tonul mărunțit în ulei vegetal poți face chifteluțe sau crochete, o tartă sau ouă umplute, pastă sau bruschetti, pizza, plăcintă sau ardei umpluți. Hai să fie chifteluțe!