Slăbeşte rapid: 5 sfaturi care te pot ajuta

A venit primăvara și odată cu ea reapare criza kilogramelor în plus. Ce te faci când vrei să slăbești rapid, într-un mod cât mai ușor, fără să te chinui cu diete stricte și fade sau care îți pun sănătatea în pericol? Iată ce spune specialistul! Studiile au arătat că persoanele care pierd mai multe kilograme în primele 2 – 4 săptămâni de dietă au cele mai bune rezultate în ceea ce privește slăbitul pe tot parcursul anului următor.

”Ca să slăbești rapid, în primul rând, trebuie să fii pozitiv! În al doilea rând, este posibil să slăbim rapid dacă învățăm să nu ne sabotam corpul. Majoritatea s-ar putea să spună că nu este sănătos să pierzi rapid în greutate deoarece, în general, metodele de slăbire rapidă nu țin cont de sănătate pe termen lung, însă poți să obții repede rezultatele dorite, fără ca sănătatea să îți fie afectată pe termen mediu sau lung. Studiile au arătat că persoanele care pierd mai multe kilograme în primele 2-4 săptămâni de dietă au cele mai bune rezultate în ceea ce privește slăbitul pe tot parcursul anului. Asta înseamnă că pierderea în greutate pe termen scurt are un efect pozitiv asupra rezultatelor pe termen lung”, spune Alice Militaru, terapeut SKiN MedSpa.

Iată care sunt cei mai eficienți pași pentru a slăbi rapid:

Spune NU carbohidraților!

Majoritatea nutriționiștilor recomandă renunțarea la zahăr, însă a renunța pe cât posibil la carbohidrați va da rezultate rapid, chiar dacă nu este cea mai ușoară metodă. Carbohidrații sunt ceea ce organismul utilizează pentru a produce energie, mai puțin în cazul unei diete ketogenice, atunci când corpul utilizează grăsimea pentru a face acest lucru. Organismul transformă carbohidrații în glucoză, care este o sursă ușoară de folosit ca și combustibil. Ceea ce nu se folosește, adică nu se arde, se păstrează sub formă de grăsime.

Experții în slăbire recomandă o cură detox de carbohidrați, care va însemna că vei reduce dramatic numărul de calorii și îți vei forța corpul să elimine apa în exces, ceea ce poate însemna până la 2-3 kilograme în prima săptămână completă de carb detox și câțiva centimetri în minus în talie.

În locul carbohidraților va trebui să consumi mai multe proteine, deoarece corpul tău va căuta surse alternative de energie, deoarece îl privezi de zaharurile din carbohidrați.

Alimente precum puiul și ouăle, carnea de vită și somonul sunt o sursă importantă de proteine. De asemenea, shake-urile din proteine din zer de calitate vor da sațietate și pentru un gust bun se pot amesteca cu fructe de pădure.

De asemenea, proteinele se consumă cu grăsimi bune, cum ar fi uleiul de măsline și uleiul de nucă de cocos, dar și avocado. Legumele verzi au în general un conținut scăzut de carbohidrați, așadar legumele la abur, la cuptor sau crude nu trebuie să lipsească.

Alege să faci sport

Ca să slăbești rapid, trebuie să găsești un sport care îți face plăcere și care este eficient în a arde cât mai multe calorii pentru a avea un deficit caloric cât mai mare, care să ducă la pierderea în greutate.

Mersul pe bandă arde aproximativ 300 – 400 de calorii pe oră, însă dacă banda este înclinată și pasul mai rapid se poate ajunge la 600 de calorii pe oră. În cazul în care ai mai făcut mișcare, o oră de alergare consumă aproximativ 500 – 600 de calorii, la fel ca o oră de spinning, de bicicletă sau de înot. Dacă sari coarda vei putea arde și 1000 de calorii pe oră, iar o oră de kick-boxing arde în jur de 700 de calorii pe oră. Dacă ești o persoană sedentară, orice mișcare va da imediat rezultate și de aceea poți începe să mergi în fiecare zi sau de 4 – 5 ori pe săptămână câte o oră în pas rapid și vei vedea cum talia, brațele și picioarele se subțiază.

Mergi la clinică

Cercetătorii au înțeles în sfârșit nevoia de a ne simți bine cu noi înșine, nevoia de rezultate rapide, fără compromisuri, adaptate stilului de viață modern. De aceea, în ultimii 50 de ani știința a fost pusă în slujba frumuseții, iar ultimele dispozitive estetice, unele cu aplicare medicală pot oferi mai mult decât crezi!

BodySculptor Excell+ este un dispozitiv patentat, rezultatul a 15 ani de cercetare în tehnologia de biostimulare, care are rezultate dovedite în slăbirea rapidă: chiar și – 2 măsuri de haine după 12 ședințe.

Detoxifierea te poate ajuta

Există o serie de diete detox de 3, 5, 7 sau 14 zile cu rezultate excelente pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu trebuie să bei doar sucuri proaspăt stoarse, ci poți încerca și o dietă cu supe, salate crude și mâncăruri de legume și carne albă sărace în calorii. O cură de detoxifiere va elimina în afară de câteva kilograme bune și toxinele acumulate în corp, îți va reda vitalitatea și reprezintă un start minunat pentru o transformare de durată.

Dacă vrei să începi o cură de detoxifiere și să slăbești rapid, o variantă extrem de comodă și sigură pentru detoxifiere și slăbire este hidrocolonterapia.

Hidrocolonterapia este o modalitate garantată de slăbire rapidă și este indicată mai ales persoanelor care se balonează ușor, au metabolismul blocat și nimic pare să nu mai dea rezultate, au probleme cu tranzitul intestinal, au sistemul imunitar scăzut și celor care își doresc să își mărească familia.

Urmează sfatul neurochirurgului: 8 ore de somn

Mulți oameni care încearcă să piardă în greutate nu reușesc să facă acest lucru pentru că nu au parte de somn adecvat. Chiar dacă somnul nu este asociat cu pierderea în greutate, sunt strâns legate între ele. Când nu ai parte de somn suficient, de calitate, rezervele voinței tale încep să scadă. Atunci când voința este la nivel scăzut se întâmplă să iei decizii proaste în ceea ce privește alimentația. Un somn bun asigură, de asemenea, funcționarea corectă a hormonilor tăi, care pot perturba funcțiile metabolice. Atunci când nu faci nimic, este mai bine să dormi, deoarece corpul tău va consuma mai multe calorii ! Așadar dormi mai mult de 7 ore pe noapte, dar dormi şi în timpul zilei, asta dacă poţi.

”Porțiile mai mici, mai multă apă, alimentele bogate în proteine și fibre, tratamentele de remodelare corporală efectuate cu regularitate te vor aduce sigur către silueta pe care ți-o dorești și te vor ajuta să devii mai disciplinat pe termen lung, ”  explică Dr. Alice Militaru.