Produsele de care nu trebuie să uiţi în vacanţă

Când suntem în vacanță avem tendința să ne testăm puțin limitele pentru a simți că profităm la maximum de timpul liber și locurile noi în care ajungem. Așa că mesele sunt mai copioase și mai exotice ca niciodată, încercăm senzații noi în materie de distracție și ne încumetăm la plimbări ceva mai lungi și deseori obositoare.

Fiterman Pharma ți-a pregătit un kit perfect de luat în călătorii, pentru ca micile indispoziții ce pot apărea să nu-ți compromită vacanța mult visată.

Indigestia, tulburările digestive, răul de mișcare, senzația de picioare obosite, înțepăturile de insecte – de toate vei putea uita ușor cu o trusă de vacanță bine pusă la punct.

Lista completă pentru o vacanță fără griji:

Digex Forte – aliatul unei digestii optime în fața provocărilor culinare

Conține un complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir – ingrediente naturale combinate într-o formulă inovatoare, ce combate eficient indigestia după mese copioase sau provocată de combinații alimentare nesănătoase.

Stoptrans med – pentru ca mersul la toaletă să nu vă perturbe graficul de călătorie

Stoptrans® med este un dispozitiv medical destinat tratamentului simptomatic al diareei acute și cronice la copii (inclusiv nou-născuți) și adulți. Eficient de la prima administrare, nu cauzează reacții adverse, nu determină constipație și nu afectează procesele metabolice normale.

Emetix – mese ușoare și călătorii fără rău de mișcare

Combinație unică dintre vitamina B6 şi extract de ghimbir standardizat în gingerol, Emetix contribuie la reducerea stărilor de greață apărute după mesele copioase, dar și a răului de mișcare din timpul călătoriilor.

Emetix Hangover – pentru dimineți plăcute după nopți de petreceri nebune

Conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care contribuie la reducerea oboselii și a mahmurelii, la funcționarea normală a sistemului nervos, revigorează corpul și reduce senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile.

Rival Protect – și țânțarii vor respecta regulile de distanțare

Rival Protect spray repellent este un produs biocid ce oferă protecție instantă împotriva insectelor, cu efect de până la 4 ore împotriva țânțarilor (inclusiv țânțari purtători de virus West Nile). Este potrivit și pentru copii.

Hexisept+ Face Mist – pentru ca tenul să primească îngrijirea pe care o merită în zilele călduroase

Hexisept+ Face Mist este creat special pentru tenul iritat fie din cauza purtării maștii, fie din cauza transpirației în zilele călduroase de vară, putând fi folosit și peste machiaj. Calmează iritațiile și mâncărimea. Reglează secreția de sebum. Reduce imperfecțiunile. Hidratează și catifelează. Conferă imediat o senzatie plăcută de prospețime.

MaxRepair Therapy Picioare usoare – și le vei oferi picioarelor tale îngrijirea de care au nevoie după o zi obositoare.

MaxRepair therapy cremă pentru picioare ușoare are proprietatea de a înlătura tensiunea și senzația de picioare obosite datorită extractelor vegetale de castan (Aesculus hippocastanum), ghimpe padureț (Ruscus aculeatus), viță de vie rosie (Vitis vinifera) și hamamelis (Hamamelis virginiana). În plus, mentolul și ulei de eucalipt îi conferă proprietăți relaxante și un efect răcoritor, îndepărtând senzația de greutate.

Produsele pentru kit-ul tău perfect de vacanță pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de aici: www.shopfiterman.ro.