Propolis C Răceală și Gripă, aliatul tău în lupta cu boala

Simți un disconfort în gât, nasul îți este înfundat, nu te poți concentra la sarcinile zilnice și parcă ai o stare de oboseală? E clar, te-ai pricopsit cu o răceală.

Propolis C Răceală și Gripă de la Fiterman Pharma te ajută încă de la primele simptome, pentru că asigură organismului o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesară în lupta cu virusurile.

În plus, Propolis C Răceală și Gripă conține extracte standardizate de tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș, care ajută la reducerea simptomelor asociate răcelii sau gripei, având o acţiune puternică imunostimulatoare. Produsul este fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură!

Propolis C Răceală & Gripă se administrează de la primele simptome, fiind disponibil în două variante:

Pentru copiii peste 1 an: PROPOLIS C Răceală și Gripă Copii – conține extracte naturale standardizate de flori și fructe de soc, de fructe de măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 400 mg de vitamina C.

Pentru copiii peste 12 ani și adulți: PROPOLIS C Răceală și Gripă Adulți– conține extracte naturale standardizate de fructe de soc și măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 900 mg de vitamina C.

1 plic/zi de Propolis C Răcealăși Gripă îți dă putere maximă în lupta cu răceala!

Mai multe informații despre Propolis C® Răceală și Gripă găsiți pe site-ul www.fitermanpharma.ro. Produsele sunt disponibile atât pe shop.fitermanpharma.ro, cât și în farmacii.