Lino Lada, un desert cu clasă pentru cele mai extravagante gusturi

Vrei o doză de energie și, în plus, o dată cu ea, bucuria de a savura un desert delicios? E atât de simplu. Ai nevoie doar de o lingură și un borcan de Lino Lada Lapte, delicioasa cremă tartinabilă din lapte integral 18% și cele mai fine alune.

Îți vei lua  porția de energie, dar și calciul din lapte este o adevărată comoară pentru oase și dinți. Ați reținut dragi părinți? Acest produs unic de pe piață este potrivit și pentru năzdrăvanii voștri.

Ce faci când ți-e greu să alegi între alb și negru? Între o cremă bogată în lapte și alta în cacao? Când  vrei să îi oferi organismului și calciu dar și antioxidanți? Dar nici nu trebuie să alegi! Lino Lada Duo are pentru tine combinația câștigătoare: cacao, lapte și alune atent selecționate, prăjite fin, o sursă excelentă de minerale și vitamine! Toate pentru tine!

După ce vei descoperi deliciile ascunse în borcane, mare va fi tentația să împărtășești micul tău secret: un desert delicios. Poți să o faci cu mare clasă, oferind în dar produsul premium creat pentru ocazii speciale: Lino Lada Gold, standardul de aur al gamei. Cu 16% alune de pădure mărunțite și coapte, cu cacao de cea mai bună calitate și într-un ambalaj elegant, vei face senzație. Garantat!