Maximag te scapă de oboseală

Bărbații au fost considerați dintotdeauna – sexul puternic. Dar până și Superman mai obosește, nu-i așa? Tocmai de aceea, o “porție” de forțe proaspete care să îl ajute să facă față tuturor provocărilor zilnice și efortului fizic pe care îl depune în mod constant ar fi de mare ajutor.

Recăpătarea vitalității stă la… un supliment alimentar distanță! Unul care să înglobeze nutrienți și extracte naturale, precum magneziu, zinc, vitamina B6, extract de Maca și de Ginseng, cu aportul căruia organismul să obțină rezistența de care are atâta nevoie.

Magneziul este cunoscut ca unul dintre cele mai importante minerale din organism, participând la peste 300 de procese metabolice. De prezența lui depinde sinteza proteinelor, modul în care este reglat nivelul zahărului din sânge, sănătatea oaselor și a mușchilor și un ritm cardiac normal. În echipă cu vitamina B6, magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.