Xlear Sinus Rescue te ajută când eşti răcit

dav

Ai răcit? Respiri greu? Încearcă Xlear Sinus Rescue. Noul produs este revoluționar prin orginalitatea formulei, care, pe lângă xylitol și sare de mare, înglobează un amestec de uleiuri esențiale de oregano și arbore de ceai. Acestea au proprietăţi anti-bacteriale şi împreună cu xilitolul ajută la reducerea bacteriilor din nas şi sinusuri.

Xlear Rescue reprezintă o soluție naturală puternică pentru ușurarea congestiei severe a căilor respiratorii superioare. Noul spray nazal reduce inflamația, decongestionează căile respiratorii superioare, spală bacteriile, praful și poluarea din sinusuri și nas.

”O răceală comună, ca și infecția virală, se va manifesta prin obstrucție nazală, adică nas înfundat sau rinoree seroasă, apoasă (nasul care curge) și/sau durere în gât. Obstrucția nazală determină stagnarea secrețiilor la nivel rinosinusal, secreții care se pot infecta – coloniza bacterian.  În situația în care avem de-a face cu o colonizare bacteriană, iar secrețiile se transformă din incolore în galben-verzui și sunt însoțite de febră, este indicat să mergeți la medic”, explică Dr Ana Maria Apostol, medic ORL- ist.

În general, respiraţia corectă este esențială pentru o dantură frumoasă. ”Dacă un copil are obstrucție nazală sau sinusuri blocate poate dezvolta respirație orală. Din nefericire, chiar și cea mai mică formă de obstrucție a căilor nazale îl poate face pe copil să recurgă la respirația orală”, ne explică medicul ortodont Ela Bănică de la OrthoInstitute. “Dacă respirația orală este tratată la timp, efectele negative asupra dezvoltării faciale și dentare pot fi reduse sau evitate complet. Același lucru se aplică și în cazul problemelor medicale asociate cu această afecțiune”, explică specialistul.

Respirația pe gură prezintă un număr mare de consecințe nefavorabile, precum modificări de postură,  impact negativ în dezvoltarea sistemului stomatognatic și asupra procesul nutrițional, tulburări de somn și probleme la școală.

O altă consecinţă gravă a respirației orale este absorbția redusă a oxigenului în sânge, care determină un lanț de probleme cu somnul, nivelul de energie scăzut și simptome de ADHD.