Noul detergent Perwoll Renew, pentru haine care arată și se simt ca noi după doar 10 spălări

Detergentul Perwoll se relansează acum cu o formulă mai eficientă, prin care hainele sunt reînnoite după doar zece spălări și anunță noul concept de comunicare #RethinkNew

Nouă? Nu, spălată cu Perwoll! Cine nu a auzit încă sloganul bine-cunoscut al brandului de detergent Perwoll? Acum brandul duce această idee la următorul nivel, întrucât, prin noua formulă recent lansată, hainele tale preferate vor arăta ca noi după doar zece spălări*. Tripla tehnologie de reînnoire ce stă la baza noii formule oferă trei beneficii importante: redă strălucirea culorilor, reînnoiește fibrele și redă prospețimea acestora, eliminând mirosurile neplăcute. Noul detergent Perwoll asigură îngrijirea ideală pentru toate tipurile de culori, dar și pentru diverse materiale textile.

Noua formulă conține mai mult de 95% ingrediente biodegradabile**, iar acum este nevoie de o cantitate mai mică de detergent (50ml per spălare) pentru rezultate optime, fiind un pas în plus în direcția sustenabilității.

Odată cu aducerea pe piață a noului detergent Perwoll Renew, brandul lansează și conceptul de comunicare #RethinkNew, menit să promoveze moda sustenabilă și pe cea „pre-loved”, precum și consumul responsabil de fashion. Astfel, Perwoll încurajează iubitorii de haine să acorde o atenție sporită îngrijirii pieselor din garderobă, pentru a se bucura mai mult timp de ele.