Produsele de la BioNike, un răsfăț pentru pielea ta. Ce beneficii au

BioNike are grijă de pielea ta! Produsele cunoscutului brand pot face parte din rutina ta de beauty, fie că ai 30, 40 sau 50 de ani. Cremele din gama Defence Hydractive sunt ideale pentru protejarea zilnică a pielii, au o textură bogată, care se absoarbe perfect în piele și un complex de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite.

Susțin hidratarea de până la 48 de ore în toate straturile epidermei. Datorită agenților fitoactivi antioxidanți speciali ajută la combaterea radicalilor liberi generați de agresorii de mediu (UV, poluare). Îmbogățite cu ingrediente care protejeaza împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și cu proprietăți hrănitoare și reparatoare. Pielea rămâne moale, compactă și netedă.

Gama Defence Hydractive dar și alte game ale brandului se găsesc aici: https://bionike.ro/.

Defence My Age: Defence My Age este aliatul femeilor împotriva trecerii timpului printr-o nouă abordare și o formulă inovatoare. Defence My Age acționează asupra celor 4 parametri pentru o piele sănătoasă (hidratare – elasticitate – fermitate – strălucire), îmbunătățind calitatea pielii în timpul menopauzei și punând în valoare frumusețea femeilor. Ne dorim să abordăm această perioadă de schimbare într-un mod pozitiv.

Este o linie care celebrează frumusețea femeilor: femei libere, cu ochii deschiși și care abordează pozitiv trecerea timpului, căutând în același timp să își păstreze energia feminină.

Gama Defence XAge

Fie că vorbim despre linii fine sau profunde, gama XAge este aliatul de care ai nevoie împotriva ridurilor. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, susținerea acesteia și contribuie la hidratarea profundă a epidermei. Toate produsele anti-rid conțin REJUVENATE SGF™: un complex exclusiv capabil să stimuleze principalii factori de regenerare ai pielii, crescând activitatea fibroblastelor și prezența naturală a colagenului, elastinei și acidului hialuronic.

BioNike aparține ICIM(Institutul Chimic din Milano), parte din SODALIS grup, lider pe piața dermatocosmeticelor în Italia, înființată în 1930 la Milano ca și companie farmaceutică. BioNike își are originile în cuvintele grecești: BIOS= VIAȚĂ ȘI NIKE=VICTORIE >>> VIAȚĂ VICTORIOASĂ.

“Asigurăm eficacitatea, siguranța, toleranța și un raport calitate/ preț cosumatorilor cu toate tipurile de piele, în special celor cu piele sensibilă, hipersensibilă și intolerantă. Depunem toate eforturile în activitatea de cercetare pe care o desfășurăm și o atenție deosebită asupra produselor oferite clienților noștri”.

GARANȚIA BIONIKE

Produse testate pentru nichel

Fără conservanți sintetici

Fără parfum

Fără gluten

Selecție strictă a ingredientelor

Formulă plăcută și foarte bine tolerată, bazată pe cele mai noi ingrediente active

Produse testate in vitro ce împiedică reacții ale pielii

Produse testate clinic sub supraveghere medicală

Studii, calitate superioara și inovație.