Levi’s îți aranjează ținutele din acest sezon

Toamna e momentul când lucrurile o iau de la capăt. Fie că vorbim despre job, școală sau alte responsabilități ale vieții, acest sezon oferă un refresh mult așteptat. Bineînțeles că un switch major de acest gen influențează inclusiv garderoba, care e reînnoită exact în această perioadă.

Din perspectiva asta, Levi‘s a elaborat o nouă campanie ce se bazează pe un stil cool, însoțit de confort la cote maxime. În centrul atenției este ideea de dublu denim, un concept ce surprinde combinațiile superbe dintre diferitele piese din denim dintr-un outfit.

Care sunt tendințele

Astfel, Back in Blue a fost realizată cu gândul că fiecare piesă parte din campanie reprezintă o modalitate de exprimare a sinelui, având capacitatea să transpună felul unic al fiecăruia la adevărata lui valoare. Prin modele iconice și fit-uri emblematice, articolele Levi’s sunt făcute pentru a fi purtate de oricine, dar de fiecare dată într-un mod diferit.

Campania a fost materializată cu ajutorul unor influenceri din nordul și sudul Europei, care au oferit o perspectivă unică și personală a styling-ului, lăsându-și creativitatea să îmbogățească fiecare material video sau foto din Back in Blue.

Printre articolele preferate Back in Blue se numără blugii Reverse Baggy Dad, 501 90s Freehand Folk și 726 High Rise Flare Split Hem. Primul model este pur și simplu senzațional – o pereche de blugi cu 2 fețe, un fit baggy și o talie mid-rise. Reverse Baggy Dad e item-ul perfect pentru zilele în care îți dorești să atragi atenția fără prea mult efort.

Modelul 501 90s Freehand Folk se remarcă prin compoziția interesantă de denim – nuanțe de albastru spălăcit se îmbină cu cele de albastru calm, creând astfel un pattern unic. Este perechea perfectă de blugi pentru zilele în care îți dorești să ai o apariție sporty, dar ușor îndrăzneață. Nu în ultimul rând, modelul 726 High Rise Flare Split Hem este surprinzător prin tivul neobișnuit – acesta este ușor tăiat pe lungimea piciorului pentru a oferi un ușor accent flare și e ideal pentru zile de festival sau alte evenimente unde distracția e laitmotiv.

Dat fiind faptul că tendința sezonului este double denim, look-urile full denim sunt cele care vor atrage atenția pe oriunde ajungi. Tocmai de aceea, modelele noastre preferate de blugi ar putea fi asortate cu o jachetă Trucker Jacket, o cămașă Classic Western Standard Fit Shirt sau o șapcă Essential Cap tot din denim.

De asemenea, dacă simți că îți dorești un outfit mai stylish, poți opta pentru o fustă Reverse Side Slit Skirt combinată cu o vestă Lilou Denim sau o salopetă Vintage Women’s Shortalls.

Back in Blue încapsulează astfel o gamă variată piese care combinate într-un full look denim, vor impresia cu siguranță. Fiecare articol vestimentar parte din campanie este disponibil online pe levis.com și în magazinele Levi’s din țară.