Adidas Originals si KSENIASCHNAIDER – o nouă colaborare senzațională

Adidas Originals și brandul ucrainean emergent KSENIASCHNAIDER impresionează în acest sezon printr-o colecție care propune o serie de item-uri neconvenționale.

Înființat în 2011 de Ksenia și Anton Schnaider, KSENIASCHNAIDER este o casă de modă independentă cu sediul la Kiev, care se concentrează pe crearea unor articole de îmbrăcăminte și accesorii  din denim. Fiecare piesă are un stil îndrăzneț și jucăuș, ce combină viziunea artistică a Kseniei și logica minimalistă a lui Anton, propunând o viziune alternativă a articolelor vestimentare.

Fiind fidelă elementelor esențiale ale brandului KSENIASCHNAIDER, colecția propune o perspectivă nouă asupra unor item-uri adidas emblematice. Aceasta include piese din denim – blugi, jachete, rochii – care au detalii unice precum margini uzate și tăieturi voluminoase. Aceste interpretări fresh ale stilului clasic adidas ies în evidență, oferind treningurilor, corsetelor și rochiilor un finisaj deosebit.

Această colaborare a fost elaborată pentru generațiile care nu încetează să rămână fidele propriilor convingeri și valori. Colecția adidas Originals x KSENIASCHNAIDER a fost lansată începând cu 1 iulie și se găsește în magazinele selecționate adidas din București și din țară.