Bonprix: ce poți purta în această vară ca să fii la modă

Litoralul mării sau a oceanului, piscina unui hotel de lux sau un lac din apropiere – acestea sunt destinațiile perfecte pentru acest anotimp. Fiecare dintre noi se simte confortabil în ceva diferit și, în funcție de destinație, alegem cum ne îmbrăcăm. Te invităm ca pentru următoare ta aventură, să descoperi gama variată de piese bonprix – unde suntem sigure că vei găsi ceva special croit pentru tine!

Dacă urmărești tendinţele, ai observat cu siguranţă popularitatea florilor aplicate pe material – datorită caselor de modă Loewe și Carolina Herrera. Designerii și brandurile de modă le adaugă sacourilor, iar Bonprix – costumelor de baie. Poți alege între versiunea în culoare roșie sau cea în culoare neagră. Alături de o pereche de flip-flops clasici cu cataramă, o pălărie bej cu detalii fine negre, ochelari de soare cu o notă de auriu și o geantă tip shopper mare, vei arăta impecabil. Fii gata să cucerești litoralul!

Pentru iubitoarele de soare, Bonprix oferă, printre altele, o selecție de bikini superbi. Dacă vei opta și pentru o rochie croșetată într-o nuanță asemănătoare, atunci vei avea un styling de milioane. Combină look-ul cu o pereche de sandalele cu platformă și cerceii în aceeași culoare pentru o notă în plus de eleganță.

La plajă, ca oriunde altundeva, confortul este primul lucru la care ne gândim. Ținuta nu trebuie să limiteze libertatea de mișcare sau personalitatea. Astfel, fiecare siluetă merită prezentată în forma ei, indiferent de mărime – fiind total de acord cu ideea că anumite modele sunt mai confortabile decât altele, Bonprix satisface și aceste așteptări.

De exemplu, poți combina un sutien clasic cu o fustă de baie sau pantaloni scurți tip bikeri, care îți avantajează silueta. Șlapii din piele și o husă de telefon vor completa look-ul, în timp ce o eșarfă ușoară poate acoperi ceea ce nu ai vrea să dezvălui.

Bonprix a pregătit o serie de piese și pentru cele dintre noi care preferăm o plimbare pe malul mării în locul băii de soare. O cămașă bej de in, alături de pantaloni scurți din viscoză, sneakerși ușori și un rucsac din paie – aceasta este doar una dintre opțiunile minunate pentru care poți opta. Inul și viscoza sunt materiale care garantează circulația aerului, fiind concepute pentru a fi purtate vara. Nu îți rămâne decât să fii gata pentru vacanța visurilor tale!