Polo shirt Levi’s – piesa esențială pentru garderoba ta de primăvară

După un detox corespunzător al garderobei, e momentul să te gândești ce articole îți lipsesc. Piese simple, clasice, dar care știi că îți oferă o libertate stilistică nemărginită. Un astfel de item, pe care noi îl considerăm esențial pentru oricine, este tricoul Polo shirt Levi’s.

Cu o eleganță subtilă și o croială simplă, acestea emană un stil preppy cool, perfect pentru orice ocazie. Mai mult, dat fiind faptul că una dintre cele mai populare tendințe ale acestui sezon este stilul casual, un tricou Polo shirt îți poate asigura aspectul effortless pe care îl cauți în orice ținută.

Partea interesantă este ca acest item, deși are aspectul clasic al unui tricou polo, transpune și un aer modern, minimalist – prin combinația superbă dintre cusăturile simple și fit-ul true to size. În plus, Levi’s vine în ajutor cu o gamă variată de culori, astfel încât să te poți bucura cât mai mult de acest articol iconic.

Dacă și tu te regăsești printre persoanele cărora le lipsește o astfel de piesă din garderobă, vizitează levis.com și descoperă tricourile Polo shirt de la Levi’s.