Tipsuri ca să găsești cadoul perfect pentru Valentine’s Day

Ziua de 14 februarie e una dintre cele mai așteptate momente ale acestui an – o clipă când iubirea este celebrată în toată splendoarea ei. Pe lângă nerăbdarea de a petrece Valentine’s Day alături de persoana iubită, apare și nevoia de a găsi un cadou perfect ce ilustrează sentimentele pe care le purtăm față de ea.

Astfel, descoperă în paragrafele următoare top 3 produse pentru această zi, menite să impresioneze și să exprime cele mai superbe emoții.

Tease Sugar Fleur Eau de Parfum reprezintă cea mai nouă inovație Victoria’s Secret din punct de vedere olfactiv. Acest parfum este definiția unui vis unde florile, energia și delicatețea acaparează întreaga atmosferă. Combinația notelor de iasomie, măr, chihlimbar și lemn de santal conduce la o explozie caldă ce atrage și sensibilizează pe oricine intră în contact cu ea. Tease Sugar Fleur reprezintă cadoul perfect pentru spiritele calme și pure, ce caută un parfum care le pune în valoare prezența de neînlocuit.

Parfumul este disponibil în magazinele Victoria’s Secret și online pe www.victoriassecret.ro.

FOREO LUNA 3 plus este un device esențial în timpul acestui sezon. Acest dispozitiv include o serie de tratamente de înfrumusețare, precum: curățarea feței, terapie facială cu microcurent și termoterapie – fiind exact ca un spa în intimitatea casei tale.  Mai mult de atât, pulsațiile T-Sonic ale dispozitivului sunt menite să ofere fermitate și un aspect radiant. Prin tehnologie avansată, LUNA 3 plus este cadoul perfect pentru iubitoarele de skincare, care își doresc o rutină de îngrijire sinonimă cu perfecțiunea.

UFO 2 este dispozitivul ce îți va oferi un tratament facial complet în doar 2 minute – un dispozitiv special gândit pentru doamnele și domnișoarele ce visează la o piele impecabilă. Acesta hidratează instant tenul, oferindu-i o strălucire naturală încă de la prima utilizare. În plus, terapia cu lumină LED cu spectru complet asigură revitalizare, îndepărtarea semnelor de îmbătrânire și îmbunătățește textura pielii.

Dacă ai nevoie de puțin mai multă inspirație, accesează xpertbeauty.ro și descoperă gama variată FOREO.

Acestea sunt doar o parte din produsele ce ar putea reprezenta cadoul ideal pentru Valentine’s Day.