Ținute festive pentru petrecerile din luna decembrie de la Marks & Spencer

Pregătește-te să sărbătorești cu stil trecerea în noul an, cu noua colecție de la Marks & Spencer! Look-uri de efect ce pot fi realizate cu ajutorul fustelor elegante din satin, la care se adaugă pantalonii cu croi drept și continuând cu malete si seturi cu paiete și accesorii statement, sezonul acesta opțiunile de styling sunt nesfârșite, indiferent de ocazie.

Piesele din noua colecție nu doar că au un design modern și timeless, dar țesăturile sunt obținute din surse sustenabile, create pentru a rezista în garderobă vreme îndelungată. Pentru cele care sunt în căutarea unor piese care vor întoarce cu ușurință privirile celor din jur, materialele strălucitoare, cu finisaje de cea mai înaltă calitate, într-o paletă de culori precum roșu festiv, albastru, magenta aprins, alături de argintiu și verde smarald, sunt alegerea perfectă atunci când vă doriți să compuneți un look îndrăzneț, dar în același timp effortless.

În ceea ce privește confortul, maletele din tricot sunt piesele cheie ale acestui sezon, fiind ușor de accesorizat și de adaptat în numeroase ținute, atât în cele clasice, cât și în cele streetstyle, iar o pereche de pantaloni wide-leg într-o nuanță de roșu aprins sunt o opțiune perfectă pentru cele care își doresc să obțină un outfit care să le scoată din anonimat. De asemenea, cardiganele din cașmir, puloverele texturate și jachetele teddy bear sunt cele care aduc confortul și căldura în zilele friguroase.

Din noua colecție nu puteau să lipsească încălțămintea cu toc și accesoriile cu elemente aurii și finisaje metalice, care completează perfect ținutele și le oferă un look autentic, datorită designului unic și bine definit.