Yves Rocher: ce beneficii are gama Elixir Botanique pentru tenul tău

Avem un stil de viață deficitar și nu dormim suficient, iar tenul nostru are de suferit. Acum însă putem să nu ne mai facem probleme și să apelăm cu încredere la gama Elixir Botanique de la Yves Rocher. Produsele au o textură fină și pot face minuni pentru tenul nostru.

Pielea este un organ viu care ne protejează de agresiuni. Atât ziua, cât și noaptea (poluarea, raze solare, puține ore de somn. Pentru a ajuta tenul să fie mai oxigenat, oamenii de știință de la Yves Rocher au brevetat un elixir vegetal: un complex Pământ-Ocean prin combinarea extractului de Călţunaș cu cel de Micro-AlgeTetraselmis.

Călţunașul stimulează oxigenarea celulelor. Micro-Algele Tetraselmis activează mecanismele de detoxifiere ale pielii și ajută la lupta împotriva efectelor nocive ale poluării care accelerează îmbătrânirea cutanată. Acest complex vegetal contribuie la oxigenarea pielii prin transportarea de oxigen (+45%)și prin folosirea acestuia de către celule(+62%).

Îți propunem să încerci noul Ser reparator de noapte cu efect de melatonină Elixir Botanique, printr-un ritual complet de seară:

PASUL1:ROLL -ON ILUMINATOR ANTI OBOSEALĂ

PENTRU ZONA OCHILOR

Aplică roll-on-ul în jurul ochilor, prin mișcări din interior către exteriorul feței, masând ușor zona cearcănelor, datorită biluțelor din capătul flaconului. Imediat, pielea din jurul ochilor este hidratată,luminoasă și protejată împotriva poluării.Liniile fine și ridurile sunt reduse în mod vizibil.

PASUL2:SER REPARATOR DE NOAPTE CU EFECT DE MELATONINĂ

Agită flaconul și pune 1-2 picături în palmă.Aplică produsul cu mișcări de netezire, de la interiorul spre exteriorul feței ,frunții, apoi din nou dinspre obraji și termină cu gâtul de sus în jos.Zi după zi, dimineața, tenul are un aspect odihnit, luminos și sănătos.

PASUL3:CREMĂ REPARATOARE DE NOAPTE

Încă din prima dimineaţă, tenul este oxigenat,odihnit și își recapătă elascitatea. Aplică în fiecare seară o cantitate mică pe ten, prin mișcări de netezire, din interior către exteriorul feței.

Acum, tenul tău este mai oxigenat, iar pielea a devenit mai sănătoasă.