FOREO a lansat noua generație de dispozitive LUNA

Zilele trecute a avut loc lansarea oficială a colecției LUNA 4, care s-a desfășurat în Metaverse. Acestea sunt primele produse de frumusețe ce se lansează virtual înainte de evenimentul din viața reală.

Token-urile digitale au devenit un subiect fierbinte în industria frumuseții. Apariția tehnologiei blockchain și lansarea NFT-urilor dedicate industriei frumuseții stimulează inovația în întregul sector. Odată cu răspândirea acestor piese de colecție digitale, brand-urile au oportunitatea de a regândi modalitatea în care frumusețea este cumpărată și vândută. FOREO, brand-ul suedez de tech-skin, tocmai a lansat renumitul dispozitiv LUNA pe blockchain și a devenit primul brand de îngrijire a pielii care are versiuni digitalizate ale produselor sale, ca NFT-uri, înainte de lansarea convențională a acestora. Banii căpătați în urma vânzărilor NFT-urilor vor fi donați către trei organizații caritabile: Tjejzonen, Hope Givers și National Scleroderma Foundation, în eforturile continue ale brand-ului de a promova atât sănătatea pielii, cât și sănătatea mintală.

„Brand-urile au acum oportunitatea și responsabilitatea de a schimba modul în care produsele lor ajung la consumatorii finali. Acest lucru este deosebit de important pentru industria frumuseții, adesea criticată pentru stabilirea unor standarde de frumusețe de neatins și pentru că afectează sănătatea mintală a societății noastre. FOREO și-a umanizat abordarea față de afaceri prin construirea unei comunități strâns unite, bazată pe încredere. LUNA NFT reprezintă folosirea tehnologiei pentru a amplifica legătura dintre frumusețe, sănătate și tehnologie, evidențiind modul în care sunt realizate produsele și rezultatele pe care le oferă și, astfel, deschizând calea către o frumusețe responsabilă din punct de vedere social”- explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

La nivel global, tulburările depresive sunt clasate drept cel mai mare contribuitor la deteriorarea stării de sănătate. Mai mult, există o serie de afecțiuni ale pielii care sunt asociate cu sănătatea mintală și, în timp ce industria frumuseții a câștigat notorietate pentru promovarea standardelor nerealiste, există o schimbare ce oferă un nou tip de frumusețe. FOREO este un promotor al inovației – de la produse la modelul de afaceri -, motiv pentru care brand-ul a ales să lanseze NFT-urile și să se apropie de un public mai tânăr, care se află sub presiunea imensă a standardelor actuale. FOREO a căutat să ofere produse care se află la intersecția dintre frumusețe și sănătate mintală, redefinind definiția frumosului și promovând iubirea de sine. Aceste principii stau la baza celei mai recente inovații, și anume, noua gamă LUNA 4.

LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go, și LUNA 4 men

Restul gamei LUNA 4, deja familiară clienților FOREO, a primit un upgrade în ceea ce privește punctele de contact din silicon. Acestea sunt acum și mai moi, permițând LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go și LUNA 4 men să alunece fin, conservând elasticitatea naturală a pielii. Noua colecție include, de asemenea, diferite moduri de curățare profundă și blândă, alături de cinci modele diferite de masaj. Acestea sunt:

masaj de drenaj limfatic – încurajează lichidele limfatice să circule prin corp. Este ideal în zona ochilor și sub linia maxilarului.

  • masaj pentru țesut profund – folosește o presiune puternică la intervale lente pentru a elibera presiunea de la nivelul mușchilor faciali. Este ideal pentru zona obrajilor și deasupra liniei maxilarului.
  • masaj în punctele de declanșare – folosește nivele alternative de presiune pentru a elibera încordarea din țesutul muscular. Este ideal pentru zona gâtului.
  • masaj shiatsu – folosește presiunea pulsatorie pentru a crea o senzație de calm la nivel emoțional și fizic, diminuând senzația de oboseală. Este ideal pentru zona tâmplei și a frunții.
  • masaj de reflexoterapie – folosește atât un nivel de presiune blând, cât și ferm, pentru a reface nivelul de energie. Este ideal pentru zona centrală a sprâncenelor și a urechilor.