6 parfumuri de nișă pentru toamnă

Pe măsură ce temperatura începe să scadă și zilele însorite de plajă se apropie de sfârșit, promisiunea unui nou capitol cu arome calde și confortabile potrivite pentru sezonul de toamnă începe să ne apară în gând.

În timp ce parfumurile de vară ne dau senzații răcoritoare, ne inspiră călătorii de lux, aer curat de mare și săruturi de soare, parfumurile de toamnă tind să se înfășoare în jurul tău ca îmbrățișarea unei persoane dragi sau ca o pătură reconfortantă de cașmir, cu note calde de ambră, piele senzuală sau vanilie delicioasă.

Fie că sunteți în căutarea senzației călduroase și confortabile de toamnă, fie doriți să experimentați cu un oud contemporan, selecția noastră este un succes garantat.

Parfums de Nicolai Ambre Cashmere Intense  

Un voal de ambră parfumat, întărit de iris, plin cu paciuli și mosc, pentru o senzație caldă și confortabilă. Ca mângâierea casmirului pe piele, avântul său vesel de mandarină și piper crează un parfum contemporan și relaxant.

Orchidee Rouge Extrait

Intensitatea excepțională a lui Orchidee Rouge te învăluie cu o căldură exotică și cu o senzualitate profundă compusă din extractul hipnotic de vanilie neagră găsit în Comore și Reunion.

OmanLuxury Paramour

Cu note senzuale de piele afumată, sirop de caramel, vanilie, mosc și ambră, Paramour devine un miros complex și exotic demn de regalitate.

Brecourt Paris Farah

Paciuli din Indonezia este evidențiat în această compoziție prin utilizarea rarefiată a scorțișoarei din Ceylon. Un acord de curmale, o combinație de balsamuri și boabe de tonka crează un miros hipnotic și irezistibil.

I profumi del Marmo Travertino

Visul iubitorilor de creații gourmande, o ciocolată întunecată, puternică și intensă ca un espresso!

 Welton London Iconic Amber Oud

O remarcabilă întruchipare a Orientului zilelor trecute, cu o răsucire a modernității pur și simplu magică!

Cu multă subtilitate, notele picante de ghimbir și cardamom se amestecă cu notele dulci de tutun și puterea luminoasă și caldă a oudului este sporită de șofran și de piper roz picant. Baza dezvăluie  note  bogate de mosc catifelat, amber gris combinat cu lemn de santal și labdanum cald de culoarea ambrei.

Parfumurile  se găsesc în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.