6 produse care îți vor transforma viața

Toamna e aici! Și după cum știm toate, acest sezon este dedicat selfcare-ului. Odată cu switch-ul vremii spre temperaturi mai moderate, timpul petrecut în casă are tendința să crească.

Acesta e momentul în care alegem să investim mai mult în îngrijirea tenului și a corpului. În următoarele paragrafe ai ocazia să descoperi 6 produse care te vor ajuta să transformi complet orice rutină de îngrijire pe care o ai în momentul actual.

Parfum Bare Eau de Parfum

Victoria’s Secret a anunțat debutul Bare Eau de Parfum, un nou parfum care valorifică puterea individualității. Parfumul este definit prin chimia dintre notele fine, care creează astfel un miros unic pentru toți cei care îl poartă. Nu în ultimul rând, transpune o mărturie a simțului distinct al exprimării de sine, întărind misiunea continuă a brand-ului de a motiva toate femeile, indiferent de aparențele acestora.

Bare Eau de Parfum este disponibil în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau online pe www.victoriassecret.ro

ESPADA

FOREO, brand-ul suedez de tech beauty, îți oferă un tratament profesional pentru impuritățile tenului. ESPADA este un dispozitiv ce are la bază lumina LED albastră, ce alături de vibrațiile T-Sonic, diminuează apariția coșurilor, a porilor negri sau a punctele negre. Acum e momentul să îți transformi rutina de îngrijire a tenului!

Blemish Solution

Când te gândești că lucrurile nu pot fi mai bune, îți dăm de veste că beneficiile dispozitivului FOREO ESPADA pot fi dublate cu ajutorul acestui produs! BHA+PHA Blemish Solution este gelul care te va ajuta să obții pielea perfectă. Formula pe bază de acid salicilic și hamamelis contribuie la curățarea și exfolierea tenului, în timp ce niacinamidele și uleiul de arbore de ceai estompează și calmează coșurile.

Descoperă gama completă FOREO pe notino.ro, unde între 19.09 – 25.09.2022 vei primi cadou un Luna Play la orice produs FOREO cumpărat (produsele din gama Luna nu fac parte din această promoție).

Vitamin C + HA3 Daily Serum

Amway aduce iubitorilor de skincare un produs ce le va schimba complet rutina. Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum este un ser ce îndeplinește trei funcții esențiale în rutina de zi cu zi: iluminează pielea și dezvăluie un aspect mai uniform și mai sănătos, reduce vizibil liniile și ridurile și hidratează și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea daunelor vizibile cauzate de factorii din mediul extern, datorită antioxidanților.

Dacă și tu crezi că sunt destul de multe motive pentru a-l încerca, vizitează amway.ro pentru a descoperi și mai multe beneficii ale serului Vitamin C + HA3 Daily Serum.

Invisidry Shampoo

Maria Nila a elaborat formula unui șampon uscat de succes. Invisidry Shampoo este un spray-pudră care reîmprospătează părul și scalpul. Formula absoarbe rapid excesul de sebum și oferă un aspect și o senzație fresh. Cu un nivel de fixare lejer și fără a îngreuna părul, acest produs reușește să mențină culoarea și să protejeze părul de razele UV în același timp.

Quick Dry Heat Spray

Totodată, Maria Nila revine cu un produs care reduce timpul petrecut în îngrijirea părului. Quick Dry Heat Spray deține o protecție termică ridicată, ce reduce simultan timpul de uscare al firelor de păr. Formula conține hidrofuge, un ingredient care facilitează procesul de uscare, oferind un aspect strălucitor și mătăsos în același timp.

Produsele Maria Nila sunt disponibile exclusiv pe xbertbeauty.ro

Acum că ai descoperit cele 6 produse esențiale ale acestei luni, e momentul să le încerci. Fii chiar tu martoră la efectele transformatoare și bucură-te de un aspect strălucitor și superb!