Niche Parfumerie cucerește piața din România cu parfumurile Les Néréides

Niche Parfumerie este un magazin concept și o afacere de familie care a început la Timișoara în anul 2012 din pasiunea pentru parfumeria independentă și mirosurile unice.

Noua locație din Timișoara de pe strada Alba Iulia nr.1, la parterul clădirii Casa cu Flori, găzduiește branduri de parfumerie artistică și artizanală exclusivistă, cărți despre parfumerie, precum și o varietate de produse cosmetice, cum ar fi Fragrance du Bois, Parfums de Nicolai, Jeroboam, Revista Olfactiva Nez, Masque Milano și multe altele.

Din 2020 Niche Parfumerie s-a extins în București cu un concept store neconvențional, 50 ml Artistic Fragrance Bar, situat pe Calea Dorobantiilor 111, care a devenit un loc sinonim cu pasionații de parfumerie artistică și artizanală.

Les Néréides

Născută acum aproape 40 de ani pe Riviera Franceză, Les Néréides, o casă de bijuterii franceză care evocă cele mai frumoase emoții din lume, este o poveste de familie care vine din inimă. Marca comercială Les Néréides a fost semnătura unor bijuterii semi-prețioase de ultimă generație, extrem de creative, neconvenționale și în continuă evoluție.

Modelele sale de bijuterii realizate manual oferă o viziune plină de culoare și poetică asupra feminității cu o singură misiune simplă: facem ceea ce ne place și îl facem cât mai bine, pentru a ne împărtăși pasiunile și motivațiile cu restul lumii. Cu gama sa de parfumuri fabricate în Franța, Les Néréides te invită să experimentezi emoții și confort.

Les Néréides, relansează parfumul emblematic Patchouli Antique, primul parfum cult al acestei case.

Acesta întruchipează perfect rafinamentul și stilul autentic francez. Reinventat, dar încă fidel rădăcinilor sale, acest Patchouli Antique reeditat oferă o semnătură olfactivă unică, plină de farmec și eleganță, ceea ce îl va face un parfum de paciuli ideal pentru femei. Mirosul său oriental și lemnos dezvăluie mai întâi o notă de tămâie, care creează o aura mistică și magnetică. Inima lui dezvăluie note de paciuli și lemn de cedru din Texas, care îi conferă un caracter asertiv fără a-i elimina opulența.

Aceleași note de paciuli, cedru și benzoina alcătuiesc notele de bază și semnează un acord oriental modern și armonios, lăsând un siaj ce creează dependență, o adevărată compoziție irezistibil de seducătoare. Această nouă ediție este completată de un ambalaj cu flori aurii, o sticlă cu decorațiuni florale și un capac cu monogramă.

Parfumurile  Les Néréides se găsesc în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Din 1989, NICOLAÏ a reușit să facă parte din cele mai bune mărci franceze de parfumuri. NICOLAÏ și-a construit reputația pe calitatea excepțională a parfumurilor sale și este unul dintre rarele mărci care integrează totul, de la procesul de creație, la achiziționarea celor mai bune esențe naturale și la producție.

Patricia Nicolai este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. A fost prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier internațional de la Societatea franceză de parfumieri.

Colecția de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile de marketing în masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv. Aromele ei, realizate numai cu cele mai bune materiale, sunt pline de subtilitate, nuanțe și tranziții armonioase pe măsură ce se dezvoltă pe piele. Elegantele creații Parfums de Nicolai sunt capodoperele producției de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil!

Riviera Verbena, cea mai recentă lansare Parfums de Nicolai

Îndreptați-vă spre Riviera Franceză pentru o plimbare în grădinile luxuriante ale Mediteranei în primele zile însorite de primăvară. La umbră palmierilor, prospețimea uluitoare a lămâii se amestecă cu frunzele proaspete de mentă și lemongrass. În această imagine colorată apare o verbenă verde și acidulată.

Parfumul marii, unit cu parfumul cimbrului din Machia și un parfum delicat de iasomie, stropește verbena pe marginea apei. Riviera Verbena este o briză radiantă, luminoasă și revigorantă a cărei eleganța naturală este fidelă semnăturii NICOLAÏ.