Campania ”Împreună pentru un viitor mai bun” oferă dreptul la haine curate pentru 20.000 de copii din România

Pentru mulți dintre noi, a avea haine curate este ceva firesc, pentru care nu trebuie să luptăm, să depunem vreun efort extraordinar și în consecință ceva la care nu ne gândim în mod special pentru că nu ne afectează. Dar oare cum ar fi dacă de mâine nu am mai avea acces la produse de igienă și la haine curate?

Mii de copii din România sunt afectați zi de zi de sărăcie, excluziune socială, bullying, discriminare din cauza petelor și a murdăriei de pe haine. Nu au acces la produse de igienă și la haine curate, iar asta îi împiedică să aibă o copilărie fără griji, în care să interacționeze și să se joace cu alți copii, să exploreze și să își poată descoperi și exprima talentele.

Din nefericire, mii de familii din România nu au acces la rufe curate zilnic. Sărăcia transformă hainele curate într-un lux inaccesibil și îi determină pe oameni să aleagă între a mânca sau a se menține curați. Această situație are un efect negativ asupra dezvoltării fizice și emoționale a copiilor, pe termen lung.

De aceea, Persil, în parteneriat cu organizația Crucea Roșie Română, își propune să impună #DreptulLaHaineCurate. Scopul misiunii este acela de a se asigura că fiecare copil are acces la haine curate și că rufele murdare nu îi împiedică să aibă o copilărie frumoasă și să își exprime talentele.

Campania ”Împreună putem crea un viitor mai bun”, lansată de Persil și Crucea Roșie Română, are ca obiectiv donarea a 13,2 tone de detergent Persil în beneficiul a 20.000 de copii din medii defavorizate. Pentru a susține și tu inițiativa #DreptulLaHaineCurate, tot ce trebuie să faci este să cumperi orice produs Persil până la data de 31.03.2022 și poți ajuta un copil să se bucure de hăinuțe igienizate și fără pete și de o copilărie mai frumoasă. Căci  Deoarece calitățile devin invizibile când petele sunt vizibile.