Yves Rocher: Produsele din gama Elixir Botanique pot face minuni pentru pielea ta. Cum acționează

 

Îți dorești un ten curat, lipsit de imperfecțiuni? Soluția poate fi mai aproape decât crezi.

Stresul, programul agitat de lucru, somnul inadecvat, alimentația precară, poluarea, razele solare dăunatoare, toate acestea își pun amprenta asupra pielii noastre. Există însă și produse care fac minuni.

Noua linie Elixir Botanique reunește cele mai bune extracte pe care pământul și marea le au de oferit.

Serul fortifiant protejează pielea împotriva efectelor nocive ale poluarii care cauzeză îmbătrânirea prematură. Textura sa apoasă, micro-perlată și hidratantă se topește instantaneu pe piele, oferindu-i un aport de oxigen, la fel ca o gură de aer proaspăt.

Apoi, există crema reparatoare de zi care vine să ajute la întărirea efectelor serului. După doar o lună, liniile fine și ridurile par reduse, iar pielea are cu totul alt aspect.

Crema reparatoare de noapte completează tot acest tablou. Beneficiile se pot observa încă de la primele ore ale dimineții, pielea respiră altfel și pare energizată.

Corectorul este vital pentru acoperirea petelor întunecate de sub ochi, dar este mult mai mult decât atât, pentru că vă oferă, de fapt,un lifting al ochilor Aplicatorul său permite un masaj blând al zonei, iar, după o lună, cearcănele sunt mai puțin pronunțate.