Marks & Spencer: ce purtăm în acestă primăvară

Pentru primăvara aceasta, Marks & Spencer ne propune o colecție de piese ușor de integrat în ținutele de zi cu zi, cu o croială lejeră, realizate din materiale de înaltă calitate.

Colecția dedicată femeilor se concentrează pe stil, calitate și versatilitate, astfel că fiecare piesă explorează noi teritorii, printre acestea regăsindu-se imprimeurile, un trend care este în continuare foarte actual. Printre culorile predominante în colecție, se regăsește kaki-ul, galbenul pal, lila-ul, la care se mai adaugă nuanțe de roz deschis, albastru regal și turcoaz, nuanțe vibrante, ideale pentru a înveseli garderoba de primăvară. Marks & Spencer vine în atenția consumatorilor cu imprimeuri vesele, precum cele florale, grafice și în dungi în combinații jucăușe de culori.

Hanorace în culori vibrante și pantaloni sport asortați alături de piese de zi cu zi din jerseu  din cele mai confortabile materiale, pot fi integrate în ținute alături de tricotaje sau jachete, fiind perfecte pentru sezonul acesta. Denimul – deja cunoscut în rândul consumatorilor fideli ai brandului, vine în întâmpinarea acestora cu un stil modern combinat cu o estetică feminină. Atât rochiile, cât și topurile din denim au mult volum la nivelul mânecilor, la care se adaugă o broderie delicată, punând astfel în valoare silueta feminină. În ceea ce privește zona de tricotaje și jachete casual, recomandarea stiliștilor este de a fi purtate peste rochiile vaporoase sau peste tricourile cu modele grafice, fiind un outfit ce poate fi purtat atât la birou, cât și în timpul liber. De asemenea, colecția dedicată femeilor, conține și o serie de modele de pantaloni, fuste și rochii plisate, precum și jachete reversibile. La acestea se adaugă și piese din lenjerie intimă într-o gamă largă de culori, stiluri și modele, potrivite pentru orice tip de siluetă.