Yves Rocher a lansat un parfum pentru femeile puternice

Îți dorești să faci un cadou special de Dragobete, de 1 sau 8 martie?

Parfumul Mon Rouge Bloom In Love de la Yves Rocher poate fi alegerea ideală. Cu un buchet floral de o prospețime absolută, în care Iasomia se contopește cu esența de Néroli, această esență nu te poate lăsa indiferentă.

Parfumul are capacitatea de a debloca amintiri despre oameni, locuri și vremuri. Poate că este un miros pe care îl asociezi cu primăverile din copilărie sau acel ceva care îți amintește de o rudă iubită. Parfumul are o putere care nu trebuie trecută cu vederea.

Pe măsură ce criza COVID-19 continuă să-ți afecteze viața de zi cu zi, experții oferă o sugestie de stimulare a stării de spirit. Chiar dacă nu ai unde să mergi și nu ai pe cine să vezi, s-ar putea să simți o mângâiere atunci  când ai aproape parfumul tău preferat. „ Parfumul îmbunătățește starea de spirit a unei persoane”, spune Stephen Watkins, om de știință. „Atunci când aleg să poarte un parfum, oamenii profită de o modalitate de a-și spori bunăstarea și stima de sine”.

„Prin sistemul olfactiv, mirosurile au legături puternice cu memoria și frica centrate în creier (de aceea ne place mirosul acela sau putem capta foarte repede mirosurile de fum sau de gaz ca un avertisment)”, spune psihoterapeutul Daryl Appleton.

Alegeți și purtați un parfum în funcție de ocazie, astfel încât să aveți o dispoziție potrivită pentru el. De asemenea, să nu uităm că un anumit tip de parfum te poate face să te simți fericită. De asemenea, îți poate da un sentiment de calm și îți poate crește nivelul de energie.