Levi’s: treningul, vestimentaţia ideală pentru casă, dar şi pentru stradă

Dacă lucrezi de acasă, îţi e greu să găsesti o ținută mai confortabilă decât piesele de trening. Moi, elastice și confortabile, sunt apogeul hainelor loungewear. Dar, în zilele noastre, este plăcut să ai niște treninguri care sunt nu numai confortabile, ci și prezentabile. Aici este momentul în care colecția Levi’s® Red Tab ™ Sweats din Toamnă /Iarnă 2021 își face apariția.

Colecția Red Tab ™ Sweats este practic acel ultim cuvânt atunci când vorbim de lână din cap până-n picioare. Fiecare piesă  este făcută din bumbac moale French terry și vine într-o gamă de culori și modele. Aceste piese de trening ultra-confortabile pot fi amestecate și asortate într-o varietate de combinații cu adevărat uluitoare.

„Am vrut să creăm o combinație nouă, fără efort și confortabilă pentru toată lumea. Este inspirată din piesele găsite în propria arhivă, cu un look și cu o senzație de anii ’90, cu proporții și stil relaxat, dar făcute pentru ziua de azi. Sunt confortabile și cozy, perfecte pentru a fi purtate atât înăuntru, cât și afară. Am cuprins calitatea, confortul și un look cool, totul într-unul” , spune Karyn Hillman, Director de produse Levi’s®.

Asociază-le cu șosetele preferate sau cu papucii de casă pufoși, apoi cu perechea preferată de adidași atunci când vrei să ieși din casă.De asemenea, le poți despărți pentru a maximiza varietatea stilului lor – pantaloni de trening cu un tricou cu dungi și o jachetă Levi’s® Trucker , hanoracul cu perechea ta preferată de Levi’s® 501 ‘93, pantalonii scurți cu o cămașă de tabără cu nasturi și adidașii retro preferați. Indiferent de combinație, cerul este limita.