Portocaliul şi verdele kaki, culorile vedetă ale colecţiei Marks & Spencer

Toamna aduce cu sine o varietate de stiluri versatile și atemporale. Piesele de bază combină stilul clasic și cel contemporan într-o paletă caldă de culori, perfecte pentru acest sezon, la care se adaugă și nuanțele puternice și imprimeurile statement care rămân și în acest sezon un must-have.

Printre cele mai des întâlnite nuanțe pe care Marks & Spencer le propune pentru acest sezon se numără albastrul, portocaliul și verdele kaki care sunt completate cu nuanțele de auriu patinat și lila, oferind un strop de culoare garderobei de toamnă.

 Rochiile cu diverse imprimeuri de la cele florale și până la cele monocromatice, pot fi combinate într-o varietate de stiluri, obținând astfel un look modern și fresh.

În noua colecție se regăsesc croieli lejere și texturi ușor de accesorizat la care se adaugă jachete personalizate din lână sau cașmir perfecte pentru o vreme mai răcoroasă. Totodată colecția propune un design elegant cu accent pe imprimeuri feminine, combinând astfel culori puternice pentru diverse piese cum sunt rochiile și bluzele delicate, cu broderie care conferă eleganță și simplitate întregului look. Tricotajele și rochiile din satin, aduc un plus de feminitate ținutelor de zi cu zi, în vreme ce denimul continuă să rămână un item esențial în garderoba de toamnă, Marks & Spencer propunând pentru acest sezon o varietate de modele și croieli care se pliază pe orice siluetă.

Precum o îmbrățișare pufoasă, tricotajele confortabile realizate din țesături de lână de cea mai înaltă calitate cu diverse imprimeuri, precum și cardigane fabricate din lână Merino și cașmir moale vor aduce un strop de finețe și eleganță garderobei de toamnă.

Colecția este deja disponibilă atât în magazine, cât și online pe www.marksandspencer.com/ro