Sabon există acum şi pentru textile

 

În aer se simte ceva minunat,  un parfum natural, fresh, care-ți luminează ziua și umple de bucurie fiecare clipă.

Ambianța plăcută din casă dă tonul unui întreg stil de viață , de aceea trebuie să fie caldă, rafinată și primitoră. La SABON, îngrijirea corpului și îngrijirea locuinței sunt aspecte ale aceleiași experiențe holistice, iar cu noua olecție de parfumuri pentru textile e atât de simplu să oferi casei tale atenție și iubire.

Fiecare dintre aceste arome inspirate de natură păstrează aceleaşi standarde de calitate ca şi produsele SABON de îngrijire corporală pe care le știi și deja le iubești. Sunt parfumuri fine, care împrospătează țesăturile și aerul din locuință într-un mod subtil și elegant.

Parfumurile pentru țesături completează perfect celelalte game de produse SABON destinate locuinței, cum ar fi difuzoarele de aromă și lumânările parfumate, și pot fi aplicate pe haine, lenjerii de pat, perdele, cuverturi și oriunde e nevoie de un plus de eleganță și prospețime. Colecția conține cinci parfumuri captivante, disponibile fiecare în două dimensiuni – 300ml și 100ml – prezentate în ambalaje de sticlă premium. (300ml; 100ml)

Aromele ce nu trec neobservate

IASOMIE & YLANG YLANG- Proaspăt & Floral

Aroma Sabon deja cunoscută, și îmbogățită cu note de vârf fructate, de citrice, și parfum cald de mosc, e o combinație elegantă de arome ce induc relaxare și calm.

IN & BUJOR ALB- Proaspăt & Delicat

Notele citrice și aroma bogată de trandafiri, bujori și iris, îngemănate armonios într-un parfum, eevocă delicatețea absolută și eleganță pură.

WHITE TEA & BERGAMOTĂ- Proaspăt & Acidulat

Inspirat de aroma noastră White Tea. O adiere fină și delicată de bergamotă, ceai alb și note de trandafiri, pentru o senzație de prospețime și revitalizare.

LAVANDĂ & SALVIE- Proaspăt & Pur

Sursa de inspirație e aroma noastră emblematică – Paciulie Lavandă Vanilie; notele de vârf de lavandină înflorită, o inimă verde de salvie și notele de bază profunde, de paciuli, te fac să simți că pătrunzi într-un câmp de flori provensal.

GENTLEMAN-Proaspăt & Masculin

Același parfum pentru textile Gentleman, îmbogățit cu note de bergamotă și paciuli seducător, pentru o o aromă masculină incitantă și fresh.