Cum alegi sutienul potrivit! Victoria’s Secret lansează noua colecție Bare Infinity Flex

Corpul nostru – ca și stilul – este într-o continuă schimbare și ceea ce purtăm ne influențează starea de spirit mai mult decât ne imaginăm. Ținuta perfectă se cunoaște după detalii și lucrurile nevăzute fac diferența între un outfit corect proporționat și o imagine greşită. Există câte un sutien potrivit pentru fiecare piesă din garderoba ta, însă ești sigură că știi să îl alegi ? E potrivit pentru formele tale?

Am stat de vorbă cu un expert în bra fitting de la Victoria’s Secret despre cea mai recentă inovație a casei de lenjerie intimă și despre cele 5 reguli de shopping atunci când alegi un sutien.

 

Noul VS BARE BRA INFINITY FLEX îmbină confortul unui sutien fără structură metalică, susținerea unei lenjerii modelatoare și sex appeal-ul de care ai nevoie pentru a te simți invincibilă. Toate astea în culori și mărimi diverse de care să te îndrăgostești.

1.Confortul. Nimic pe parcursul zilei nu trebuie să-ți amintească de faptul că porți sutien. Un sutien bun își face simțită prezența doar în fața oglinzii, atunci când te schimbi. Acesta este unul dintre motivele pentru care clientele s-au întors în magazin pentru a achiziționa încă un Bare Bra Infinity Flex.

Adaptabilitatea. Activitatea fizică și starea de spirit influențează volumul și consistența sânilor pe parcursul lunii, așa că un sutien care se modifică odată cu tine este o comoară. Datorită tehnologiei materialului, Bare Bra Infinity Flex se întinde și revine la forma naturală păstrându-și mereu forma impecabilă. De aceea îl iubim atât de mult.

Suportul. Un sutien trebuie să susțină greutatea sânilor, pentru a preveni lăsarea în timp a ligamentelor. Variantele bralette și triunghi sunt ideale pentru ocazii speciale, însă asigură-te că ai în cea mai mare parte a timpului suportul necesar pentru orice cupă ce trece de mărimea A.

Modelarea. Prezentarea decolteului tău în cea mai bună variantă este misiunea Victoria’s Secret. Bare Bra Infinity Flex oferă un efect vizual de lifting și fermitate în orice măsură, însă nu va lăsa niciodată pe piele urme inestetice datorită tehnologiei „gel wire.”

Misterul. Last but not least, o ținută perfectă nu lasă să se întrevadă conturul sutienului. Dacă se observă pe sub haine, înseamnă că nu este măsura potrivită. Odată ce ai reușit să stăpânești la perfecție această regulă îți poți permite să o încalci în cel mai glam mod cu ajutorul lenjeriei cu ștrasuri și dantelă purtată la vedere pe sub sacouri sau rochii transparente.

Colecția Bare Infinity Flex este disponibilă în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.