Bref lansează pe piață un concept îndrăzneț,  #MeTime

Pentru acest început de vară, îți propunem să te bucuri de timpul tău liber și să fii personajul principal în povestea ta, lăsând la o parte grijile zilnice.

Acum te poți relaxa și te poți bucura mai mult de ceea ce îți place cu adevărat, în timp ce de prospețimea toaletei tale are grijă Bref cu noua ediție limitată #MeTime. Noile odorizante de toaletă Bref te ajută să ai o toaletă curată si împrospătată, în timp ce tu iei o pauză, îți relaxezi mintea făcând ceea ce îți place și îți încarci bateriile.

Bref #MeTime te încurajează ca, măcar din când în când, să fii tu cu tine însuți și să îți oferi un moment de răsfăț. Un moment în care poți asculta muzică, poți citi o carte relaxantă sau, de ce nu, poți avea o conversație care să te încarce pozitiv cu cea mai bună prietenă sau prieten. Lasă-te inspirat de cele patru variante Bref #MeTime, parfumate, cu vizualuri vesele și colorate:

Ești un ”music lover” și relaxarea pentru tine este sinonimă cu muzica bună? Atunci ți se potrivește cu siguranță odorizantul de toaletă Bref #MeTime cu parfum de iasomie și magnolie ce conferă băii tale un parfum proaspăt, de durată.

Ești un ”news junkie” și îți place să fii la curent cu toate noutățile din media? Atunci Bref #MeTime îți propune odorizantul cu parfum de lotus și bamboo.

Îți încarci bateriile prin conversații lungi la telefon, adică ești ”queen of talk”? Îți propunem odorizantul de toaletă Bref #MeTime cu parfum de lavandă, ce conferă toaletei un parfum proaspăt și de lungă durată.

Nu reziști câteva minute fără să îți verifici e-mailul? Ești un veritabil ”mail checker”! Bref #MeTime ediție limitată îți propune varianta Ocean, pentru a simți briza mării chiar la tine acasă. Conferă toaletei un parfum fresh și de lungă durată.

Tehnologia Power Aktiv  oferă curățenie și prospețime de la primul până la ultimul jet de apă, prin 4 beneficii funcționale: spuma de curățare, anti-depuneri de piatră, extra prospețime și protecție împotriva murdăriei. Totodată, noua ediție limitată are la bază Tehnologia Color Aktiv, ce oferă vasului de toaletă curățare vizibilă cu fiecare jet de apă, lăsând apa colorată și proaspătă.