Cum îşi păstrează frumuseţea Nadia Comăneci. Foloseşte câteva produse minune

Arată impecabil la cei aproape 60 de ani. Este plină de viață și face sport cu aceeași plăcere ca întotdeauna. Nadia e prezentă pe rețelele de socializare unde împrăștie bună dispoziție în fiecare zi.

Recent, gimnasta a postat produsele cu care îşi îngrijeşte fața, iar asta după ce a fost asaltată cu întrebări de fanele ei, care o chestionau să afle cum reușește să arate atât de bine. Și, surpriză, deși locuieşte în Statele Unite ale Americii, mai precis în Oklahoma, într-o casă impresionanantă, şi își permite cele mai scumpe și sofisticate tratamente, Nadia folosește produse pentru față concepute de un medic român, Elena Martin.

„Am primit aceste produse cosmetice din România, realizate de Dr. Elena Martin, Eye Treatment, Polish Face & Neck și Glow Touch. Sunt minunate.

Performanță şi echilibru. Mă bucur că le-am descoperit, înțeleg că sunt relativ noi și pe piață din România. Oriunde mă aflu în lume…I love them ”

Copleșită de gestul făcut de Nadia, medicul român nu a ezitat să îi mulțumească public și să se declare măgulit de atenţia celebrei gimnaste. „Vă iubim mult! Eu sunt cea mai fericită și onorată că podusele mele au ajuns la dumneavostră! Vă mulțumesc mult!” a scris dr. Elena Martin pe instagramul gimnastei.

Nadia este mereu aproape de România, a rămas în contact cu ce se întâmplă aici, nu contenește să laude pe rețelele ei de socializare, ca şi în interviuri, performanțele din varii domenii ale românilor ei.

Dr. Elena Martin are un CV impresionant și cu foarte multe stagii de pregătire în lume, multe dintre ele în SUA.