Fareo: Cum obţii o piele sănătoasă în trei paşi simpli

Întâlnirile noastre au acum loc mai mult online, iar pe măsură ce săptămânile trec începem să ne simţim tot mai obosiţi, atât psihic, cât şi fizic. Care e soluţia?

Într-un sondaj realizat recent de FOREO și OnePoll UK, s-a raportat că o cincime dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani s-au trezit mai devreme pentru a-și pregăti tenul înainte de un apel video, în timp ce 40% și-au oprit camera în timpul unei întâlniri, pentru că nu erau mulțumite de aspectul pielii lor.

De asemenea, este posibil să vă simțiți ușor singuri atunci când abordați problemele pielii, iar pentru unii poate fi o luptă zilnică cea cu standardele de „perfecțiune” nerealiste ale societății. Deci, este bine să ne reamintim că suntem cu toții împreună.

Chris Luckham, Seful Educatiei de la FOREO spune: “Cred că este esențial să fii bine cu propriul tău aspect „de fapt” (pre-filtre), cu cât încercam și ne acoperim, ne modificăm sau ne schimbăm prin aplicații sau filtre, devenim doar mai nemulțumiți de ceea ce avem. Această artă a îngrijirii de sine, (constituită în frecvența îngrijirii pielii) este direcția spre care se îndreaptă lucrurile acum, și îmi place. Ne organizăm în mod activ timpul, nu doar pentru a face ceea ce avem nevoie, ci și pentru ceea ce mintea și corpul nostru doresc, nu doar la nivel celular, ci și la nivel uman. Cel mai bun sfat al meu este autoconservarea. Asigura-te că ai grijă de tine și că în „timpul tău liber” îți îngrijești cu adevărat corpul și mintea.”

Încrederea dată de pielea îngrijită este esenţială. Cei de la FOREO împărtășesc sfaturile lor de top despre cum să obții o piele sănătoasă în trei paşi simpli:

Recunoștința pielii: Cei de la FOREO au discutat cu Lucy Sheridan, un antrenor motivațional, despre cum să îi aduci recunoștință pielii: Lucy Sheridan a spus: „Recunoștința pielii poate suna ca un alt moft, dar beneficiile mentale de a-ți mulțumi și de a arata o oarecare dragoste de sine te vor face să strălucești din interiorul spre exterior. Când cineva se simte încrezător, este imposibil să nu simți acea energie și să nu vezi cum îi radiază fața. Tu și pielea ta sunteți total unici, așa că e indicat să îi acorzi un pic de iubire și să înceteyzi să te compari cu ceilalți. Când ne îmbrățișăm individualitatea, este posibil să prosperăm. Adu mulțumiri caracteristicilor care te fac să fii tu.”

Arată-i pielii un pic de dragoste: Recunoștința față de piele este o modalitate excelentă de a străluci din interior spre exterior, dar este, de asemenea, important să intoduci acest lucru în ritual de îngrijire al pielii alături de produsele care funcționează și care te fac să te simți uimitor. O curățare profundă este un pas simplu, dar eficient, iar dispozitivul FOREO LUNA 3 este ideal deoarece poate fi utilizat cu orice produs de curățare, elimină până la 99,5% din murdărie și stimulează circulația sângelui, oferindu-ți o strălucire naturală, astfel încât să te simți pregătită și gata să fii tu.

Față în față cu frica: Este important să-ți dai seama că nu ești singur. Am vorbit recent cu Maddie Edwards despre povestea ei, referitoare la relația ei cu tenul: „În calitate de adult, era destul de ușor să mă simt singură și izolată, așa că am început să postez fotografii în care eram naturală, fară machiaj sau filtre pe Instagram. Astfel, mi-am dat seama că nu sunt singură, o mulțime de oameni trec prin același lucru ca și mine, aşa că nu este absolut nimic jenant în asta. De când mi-am dat seama de acest aspect, mă simt mult mai încrezătoare”.

Dispozitivul FOREO LUNA 3 folosește silicon ultra-igienic și pulsații T-sonic pentru a îndepărtă până la 99,5% din murdărie, stimulând circulația sângelui pentru o strălucire naturală. LUNA 3 nu oferă doar rezultate vizibile încă de la primele utilizări, dar și ajută la îmbunătățirea sănătății tenului, asemenea tratamentelor realizate la salon. Masajul pe care îl oferă dispozitivul este liniștitor, precum cel realizat de un specialist în timpul aplicării ploduselor pe gât și față. Economisești timp și bani în același timp deoarece cu ajutorul dispozitivului LUNA 3, tratamentele faciale le poți realiza chiar la tine acasă. O singură cheltuială de câteva sute de lei poate părea prea mare la prima vedere. Pe termen lung, totuși, este o investiție. Spre deosebire de alte produse de curățare, nu este nevoie să înlocuiești niciodată capul periei.

LUNA 3 poate fi achiziționat de pe www.douglas.ro și www.notino.ro