Modivo & Epantofi.ro: te îmbracă în sezonul primăvară- vară. Care sunt tendinţele

Ce purtăm în această vară? Cum facem să respectăm tendințele, dar să alegem haine care să ne pună în valoare?

Modivo & Epantofi.ro Supervision Fashion Show a adus pe podium modele internaționale ale sezonului. Nu au lipsit look-urile în stilul high fashion, care promovează cele mai puternice tendințe, dar au fost răsplătiţi şi cei care adoră stilul sport sau casual.

Vântul, valurile înalte, nisipul sclipitor imaginile de la malul mării,  prezentate într-o versiune digitală complet nouă, au completat perfect stilizările pentru vara 2021. Iată care sunt cele mai hot tendințe ale noului sezon!

Monochrome. Pe podiumul Modivo & Epantofi.ro Supervision Fashion Show au putut fi văzute stilizări monocrome – în principal în nuanțe pastelate, precum albastru, roz și bej. Costumul de o singură culoare care se poartă cu sandalele „chuncky” rămâne una dintre propunerile pentru noul sezon. Efectul creat de o pereche de pantaloni scurți și o bluză într-o nuanță deschisă, spart cu cizme de cauciuc înalte, și un bucket hat în stilul streetwear, nu poate fi trecut cu vederea.

Boho-chic, poate fi, de asemenea, o variantă la modă. Accentele sunt, de asemenea, o tendință puternică în ultimele colecții. Volanele, coșurile de răchită și sandalele subtile sunt, de asemenea, perfecte pentru vară. Rochia albastră cu guler stand-up și numeroase volane, completată cu un coș de răchită, dar și cu elemente din piele: o curea și sandale plate, poate fi alegerea perfectă pentru sezonul primăvară-vară.

Athleisure, moda și confortul într-un singur loc

Stilul Athleisure înseamnă, pe scurt,  eleganță sportivă într-o ediție modernă. Combinarea elementelor sportive cu cele casual sau chiar elegante nu reprezintă o noutate în lumea modei. De ceva timp, femeile au introdus în ținutele lor sneakerși, bluze sau leggings, obținând astfel combinații originale și confortabile, dar stilate. Acest lucru funcționează și invers – se poate crea un look în stilul athleisure prin combinarea articolelor vestimentare casual cu ținute sport. Secretul? Selectarea elementelor și a materialelor corespunzătoare.

În multe outfituri au apărut și deja faimoșii sneakerși, iar ținutele romantice au fost completate cu accesorii sportive, precum leggings sau șepci cu cozoroc în nuanțe pastelate.

Business casual, noua ta uniformă

Lejer&classy. Găsirea echilibrului corect între stilul profesional și cel casual poate fi uneori un subiect destul de dificil – fără reguli clare de urmat, business casual este unul dintre cele mai confuze stiluri de îmbrăcăminte. Pe podium au putut fi văzute ținute originale, eclectice – inclusiv pantaloni de trening purtați alături de cămăși supradimensionate și sneakerși, precum și bluze elegante acompaniate de articole vestimentare lejere și tocuri elegante. Ținutele au fost completate cu accesorii originale – precum bucket hats, bijuterii avangardiste și genți mini cu elemente decorative.

Urmărește show-ul online pe https://modivo.ro/supervision și alege-ți ținutele pe care le poți comanda începând de acum pe modivo.ro și epantofi.ro!