Amway: Produsele din colecţia Artistry Studio te ajută să obţii un look de Hollywood

Fii frumoasă fără prea mult efort!Descoperă în premieră noua colecție Artistry Studio Los Angeles Edition şi  produsele de beauty care te vor pune pune în cea mai bună lumină.

Artistry Studio te poartă pste tot în lume!  Ai petrecut la Shanghai, ai făcut cumpărături la Tokyo și Bangkok și ai văzut atracțiile din Paris și New York. Acum, treci cu avionul peste Pacific pentru a vedea cea mai nouă ediție. Bine ați venit în Los Angeles, orașul viselor!

California este orașul în care stilul de viață lejer întâlnește super glam-ul. Arta, creativitatea și pasiunea sunt nelimitate. De la plajă până pe bulevard, fii oricine dorești cu ajutorul celei mai noi ediții Artistry Studio™. Un look waterproof pentru ochi, parfumuri de vis și un glow proaspăt pentru buze și față. Obține o strălucire fară efort din cap până în picioare

Pacific Wave Polishing Body Bar – Săpun

Simte briza valurilor cu Polishing Body Bar,  nuanțe de culoare înviorătoare și miros discret de citrice frizante, aer sărat și note florale. Săpunul 2-în-1 curăță și exfoliază, lasă în urmă o spumă ușoara de coji de nucă de cocos care ajută la îndepărtarea impurităților și oferă pielii o senzație netedă, moale cu un aspect strălucitor și sănătos.

Pacific Sunset Body Bar – Săpun

Privește culorile apusului, calmul și romantismul nuanțelor ombre din Săpunul Body Bar Acum te poţi lăsa purtată de parfumul atrăgător de fructe însorite, flori solare și păduri de cocos. Săpunul se transformă într-o spumă bogată, care curăță și hrănește ușor pielea. Conţine  ulei de măsline, unt de karité și ulei de cocos  şi lasă o senzație mătăsoasă și netedă.

Starstruck Perfume Pencil

Scapă de cotidian cu ajutorul parfumului răcoritor și înălțător Starstruck. Are un miros de citrice frizante, aer sărat și note florale. Răsuciți-l și glisați-l pe punctele cheie: în spatele urechilor, pe gât, la încheieturi, oriunde. Formula mătăsoasă pătrunde perfect în piele.

Coastal Vibe Perfume Pencil

Parfumează-te și lasă-ți imaginația să conducă lejer, pe autostrada Pacific Coast, îmbătată de parfumul ușor și proaspăt, inspirat de vibe-ul coastei, de flori solare și păduri de cocos. Răsuciți-l și glisați-l pe punctele cheie: în spatele urechilor, pe gât, la încheieturi, oriunde. Pătrunde în piele şi e perfect pentru plajă..

Pacific Proof Eye Shadow Cream

Luminează-ți ochii cu o umbră strălucitoare, un accent jucăuș pe tot parcursul zilei. Crema mătăsoasă și strălucitoare se aplică cu o pensulă moale și flexibilă pentru a creea un efect de umbră ușoară, poți insista până pleoapa capătă o acoperire completă. Disponibil în nuanțe neutre, luminoase: LA Sand și LA Sunset.

Pacific Proof Brow Perfector

Îți ia puțin timp conturarea sprâncenelor pentru un look fabulos, cu definitor de sprâncene rezistent la apă. Formula cremă-gel se aplică cu ușurință pe sprâncene cu o pensulă-perie foarte subțire pentru a defini, modela și îmbunătăți forma, cu o cantitate potrivită de culoare, rezistentă la transfer. Disponibil în două nuanțe: Beach Taupe și Beach Brown.

Lights, Camera Lip Oil Gloss

Este momentul tău de strălucire, cu ajutorul Oil Gloss-ului, ce se usucă într-un finisaj elegant și o hidratare intensă pentru buze. Formula hibridă ușoară conține ingrediente pentru a menține buzele hidratate, nu lipicioase, cu un miros dulce, de nucă de cocos, care îți amintește de plajă. Disponibil în Pacific Coral, cu o nuanță roz, și Pacific Wave, care trece de la nuanța albastră din tub la cristalul limpede pe buze.

Lights, Camera Face Stick

Ești gata pentru un prim plan? Acest stick 2-în-1 oferă la o primă aplicare o luminare strălucitoare, care îmbunătățește fiecare ton al pielii din exterior spre interior. Infuzat cu acid hialuronic, balsam hidratant, ulei de nucă de cocos și vitamina E, oferă un aspect sănătos și luminos pielii.

Ediția Artistry Studio™ Los Angeles este realizată în colaborare cu artista Roberta Zeta, care a redat atmosfera cool a L.A.-ului pe produsele și ambalajele colecției. „Să trăiești și să lucrezi în L.A. este ca un izvor etern care face viața de zi cu zi să se simtă ușoară, puțin mai relaxantă și mai fericită.”

Ediția limitată Artistry Studio™ Los Angeles Edition este disponibilă până la epuizarea stocurilor. Produsele Artistry Studio™ sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.