DEICHMANN: ce pantofi purtăm în acest sezon

DEICHMANN face o trecere în revistă a celor mai hot tendințe în materie de încălțăminte. Modelele sunt disponibile acum în magazine. De la saboții cu talpă chuncky la clasicul sneaker, iată ce ne dorim în noul sezon!

Platforme

Fie că le iubești sau te ferești de ele, sandalele cu platformă au defilat spre noul sezon la toate marile case de modă internaționale. Hot: poartă-le cu jeans în varianta grounge, cu talpă stil “tractoraș”. Hotter: orice model de espadrillas wedge cu panglici pe gleznă – sunt suficient de sexy pentr a-ți pune în evidență feminitatea, dar și confortabile pentru a ține pasul cu distracția toată ziua.

Între degete

Slapii de piscină sunt confecțiuni acum și din piele în varianta de oraș. Fixația designerilor pentru confort în acest sezon a dat naștere unor versiuni chic cameleonice, potrivite unor decoruri smart -casual. Obișnuitește-te să petreci mai mult timp la salon – pantofii cu baretă între degete se poartă doar cu pedichiura impecabilă!

Flower power

Sandalele înflorate sunt cele mai chic descoperiri din acest sezon: tocul mic, pătrat sau ascuțit și baretele care subțiază optic talpa piciorului sunt rețetele succesului în combinație cu șosetele subțiri (da, ai citit bine). Dacă nu ai mai purtat sandale cu șosete din școala generală este momentul să redescoperi această tendință adorabilă în cele mai cool combinații.

Black magic

O maxi tendință a sezonului cald pe care trebuie să o ai în vedere este reprezentată de pantofii negri cu vărf ascuțit. Sexy, aristocratici și extrem de eleganți, aceștia vor deveni obiectul dorinței oricărei fashioniste. Îi poți stiliza la orice ținută, cu condiția să păstrezi gleznele la vedere.

Tennis

Albi, din piele, sau colorați, din pânză, design classic și succesul este garantat. Va fi dificil să te decizi între cele două modele retro de inspirație optzecistă care vor cuceri street style-ul 2021. Cel mai bine ar fi să nu te limitezi doar la o pereche.

Descoperă noile tendințe în colecțiile de primăvară-vară DEICHMANN în magazinele din țară și online shop.