Yves Rocher: produse magice cu măr şi scorţişoară pentru sărbători, dar nu numai

Măr coapte, vanilie şi scorţişoară. Colecţia pentru sărbători de Yves Rocher te poartă într-un tărâm de vis, te cucereşte.

Produsele Yves Rocher au ceva magic, dar cele pentru sărbători te fac personaj într-o poveste. Te ademenesc cu parfumul lor, te captează cu beneficiile pe care le au. M-am îndrăgostit de acest brand de cum am pătruns în primul magazin, iar de atunci anii au curs. Nu ne-am despărțit niciodată, pentru că nu au existat dezamăgiri. Ba mai mult, mi s-au alăturat în această trăire și alte persoane apropiate, pentru că Yves Rocher are ceva pentru fiecare.

Balsam pentru buze, cremă pentru mâini, exfoliant pentru corp, geluri de duș, chiar şi cele mai exigențe gusturi sunt răspătite.

Ştim cu toţi că în sezonul rece pielea are mult mai mult de suferit, de aceea produsele pe care le alegi trebuie să îţi asigure o hidratare intensă, să nu usuce pielea, ci să o catifeleze. Specialiştii Yves Rocher au luat în calcul toate aceste necesităţi, aşa că beneficiile pot fi observate încă de la prima utilizare.

Fie că le comanzi separat sau le set, că au un miros îmbătător de măr copt, de vanilie sau coacăze, simţurile tale vor fi răsfăţate.

Fabricate în Bretania, produsele conțin ingrediente naturale în proporție de 92%.