Interpreţii hitului Jerusalema au făcut show la Sun Plaza

Creatorii hitului Jerusalema au deschis sezonul sărbătorilor de iarnă și au aprins luminițele de Crăciun din Sun Plaza. Momentul surpriză a fost transmis online.

Master KJ și Nomcebo au salutat oamenii care se aflau în Sun Plaza de pe niște ecrane special amplasate.

După momentul special, care a coincis cu aprinderea luminilor de sărbătoare, cei doi au interpretat melodia Jerusalema, iar câțiva dansatori au dansat pe ritmurile acesteia într-un flashmob de câteva minute, respectându-se regulile de distanțare socială și măsurile de siguranță.

Momentul i-a surprins atât pe cei aflați la cumpărături în centrul comercial, cât și pe cei care se aflau întâmplător pe esplanada Sud, fiind primit cu entuziasm și de cei de acasă, care au văzut surpriza online, pe canalele de social media Sun Plaza.

Master KG și Nomcebo au făcut din Jerusalema una dintre cele mai ascultate melodii la nivel mondial, cu peste 200 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Jerusalema” este piesa DJ-ului și producătorului sud-african Master KG, realizată împreună cu vocalista de aceeași origine, Nomcebo Zikode. Piesa lansată pe 29 noiembrie 2019 este o combinație a stilurilor house și gospel ce a cucerit publicul de pretutindeni, ajungând pe primul loc în Belgia, Țările de Jos, România și Elveția și în topul 10 al multor alte țări europene. Mai mult, Jerusalema este un fenomen global, piesa devenind virală la mijlocul anului 2020, când #JerusalemaChallenge a cucerit și rețelele de socializare. Pe ritmurile Jerusalema au fost organizate flashmob-uri în întreaga lume, fiind piesa care a mișcat oameni de pe toate continentele.

Sun Plaza are o tradiție în a-și surprinde publicul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În 2010 Centrul Comercial Sun Plaza a stabilit recordul mondial cu cea mai mare instalație interioară de lumini de Crăciun din lume, ce a fost compusă din 500.000 de becuri.

Și anul acesta decorul de sărbători este unul gândit cu atenție, cu elemente noi și atrăgătoare, specifice sezonului.