Încălţămintea ECCO ST.1, ideală în sezonul toamnă-iarnă. Ce noutăți aduce

Vrei să fii la modă, indiferent de sezon, aşa că ai întotdeauna grijă ce ai în garderobă. Alegi cele mai potrivite ținute pentru toamnă, dar ce faci cu încălțămintea? Ai nevoie de o pereche care să se potrivească cu stilul tău, nu? De aceea, ECCO vine în întâmpinarea ta cu o colecție nouă din categoria athleisure – ECCO ST. 1.

„Având în vedere consumatorul mai tânăr, mai sportiv și mai modern, am dorit să le oferim mai multe opțiuni în ceea ce privește adăugarea unui touch personal la ținuta lor. Prin urmare, am adăugat noi modele, culori și prețuri diferite în funcție de model, pentru a ține pasul cu cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor de pantofi sport. Astfel, prin această gamă le oferim un mix între confort și tehnologia de ultimă generație ST de la ECCO”, spune Thomas Maymann, ECCO Category Management.

Colecția ST.1 îi va atrage pe cei care se simt în largul lor cu propriul stil și care caută confortul de lungă durată și o încălțăminte care să le permită să se exprime.

Introdus în colecția de primăvară-vară 2020, ECCO ST.1 LITE se va regăsi și în colecția pentru toamnă-iarnă 2020, în culori specifice sezonului, precum Sage green și Chocolate brown.