Cum poţi obţine o piele catifelată în timpul verii

Vara, pielea noastră are nevoie de o atenţie deosebită şi de anumite produse de îngrijire. Chiar dacă vrem să profităm cât mai mult de razele soarelui, specialiștii ne recomandă să facem acest lucru cu moderație. E indicat să alegem produse lejere pe bază de apă și ingrediente naturale – creme și geluri de duș care oferă senzații de răcorire și prospețime, creme de corp hidrantante și tratamente protectoare pentru piele.

Specialiştii Barnängen au găsit soluţia pentru pielea ta, atât de expusă factorilor agresivi externi din timpul verii:

Folosește un gel sau o cremă de duș cu strat protector, ce conține uleiuri și un serum hidratant.

Gelurile de baie care au în compoziție formule vegane, cu până la 90% ingrediente de origine naturală, sunt extrem de benefice pentru corp. Îţi recomandăm gelul de duș Midsommar Glow de la Barnängen, ce conține un amestec de uleiuri florale și un serum hidratant protector.

De altfel, și crema de duș Oil Intense, cu ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream, este concepută special pentru pielea uscată, o hidratează şi o catifelează. Uleiul sălbatic se găsește în luncile suedeze aflate de-a lungul litoralului, fiind flori delicate și parfumate care explodează în parfumuri ușoare atunci când sunt în sezon. Crema de duș de la Barnängen oferă o îngrijire delicată, protejează echilibrul natural al pielii, în special în anotimpul călduros. Aceasta are la bază o formulă vegană, conținând cu până la 90% ingrediente de origine naturală.

După duș, specialiștii îți recomandă să folosești o loțiune care se absoarbe rapid și hrănește pielea

Poţi încerca loțiunea de corp Oil Intense de la Barnängen, un produs cu o textură ușoară, dar bogată, ce conține o formulă vegană, cu până la 95% ingrediente de origine naturală, ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream.

Cold Cream este are la bază o rețetă de frumusețe străveche. Secretul constă în compoziția ei: o emulsie hidratantă combinată cu apă de trandafir, ceară de albine și lipide. De altfel, Cold Cream a fost considerată prima emulsie cosmetică, cunscută de mii de ani pentru proprietățile sale benefice.

Include în ritual tău balsamul de corp

Balsamul de corp reprezintă un aliat care înfrumusețează texturile pielii, redându-i frumusețea naturală. Conceptul produsului este de a oferi îngrijire corpului, de a hidrata, regenera și reface delicatețea și suplețea pielii.

Specialiștii Barnängen îți recomandă balsamul de corp All Over Rescue, care conține ingredientul semnătură al brandului suedez, Cold Cream. Acesta din urmă acționează ca un scut în timp, se absoarbe rapid în piele, lăsând-o incredibil de catifelată. Balsamul are la bază o formulă vegană, cu până la 95% ingrediente de origine naturală, iar ingredientul Cold Dream redă o senzație plăcut răcoritoare atunci când este aplicată pe piele.

 

  • Gel de duș și baie Midsommar Glow Barnängen, 400 ml, preț recomandat 24,49 lei.
  • Crema de duș Oil Intense Barnängen, 400 ml, cu ulei de trandafir sălbatic, preț recomandat 24,49 lei
  • Loțiunea de corp Oil Intense de la Barnängen, 400 ml, preț recomandat 32,49 lei
  • Balsamul de corp All Over Rescue Barnängen, 200 ml, preț recomandat 32,49