De ce e bine să alegi un deodorant cu magneziu

De câte ori nu ți-ai dorit să își alegi un deodorant potrivit pielii tare, dar călătoria s-a dovedit una anevoioasă, asta pentru că produsul favorit al prietenei tale nu va funcționa niciodată pe pielea ta sensibilă. De aceea, trebuie să alegi deodorantul în funcție de caracteristicile pielii tale, dar ținând cont de beneficii.

Cum sunt mulți factori de luat în calcul în acest sens, am investigat pentru tine recomandările și beneficiile generale ale deodorantului cu magneziu.

Nu pătează

Magneziul este dizolvat în formula deodorantului tocmai pentru a oferi cea mai bună performanță, fără să lase nici măcar o urmă.

Noua gamă de deodorante Fa Fresh & Free oferă pielii prospețime naturală. Formula nu conține alcool sau săruri de aluminiu și combină într-un mix perfect magneziul natural cu aromele proaspete, de lungă durată, oferind o protecție de până la 48 de ore.

Potrivit și pentru el

Noua gamă de la Fa este concepută și pentru bărbați, cu magneziu natural, fără niciun tip de săruri sau alcool. Deodorantul pentru el conține un complex de ingrediente și vitamine revigorante cu mentă și bergamotă și îngrijește pielea într-un mod delicat, oferind senzația de prospețime și energie pentru întreaga zi.

Fără alcool și săruri

Deodorantele cu magneziu conțin o formulă naturală, care se bazează pe un complex puternic de magneziu, ce protejează pielea până la 48 de ore, fără alcool și fără săruri de aluminiu.

Apărare naturală împotriva mirosurilor neplăcute.

Studiile din domeniu arată că magneziul are proprietatea de a reduce mirosul transpirației excesive. Deodorantul îmbogățit cu magneziu natural devine, astfel, înlocuitorul excelent al deodorantului tău obișnuit.