Puressentiel Purifying, uleiurile Bio care îţi schimbă aerul în casă

Sănătatea ne este pusă la încercare în aceste vremuri, așa că mâncăm sănătos, facem sport, luăm vitamine pentru a aduce în corp aportul optim de nutrienți.

 

Dacă ne gândim că în fiecare an între 2 și 8 milioane de persoane sunt afectate de răceală, 1 din 4 persoane suferă de alergii tot timpul anului și 70% din praf este format din acarieni, realizăm cât de important este să avem o metodă eficace pentru a ne păstra aerul pe care îl respirăm în fiecare zi acasă și la birou cât mai calitativ cu putință.

Curățarea suprafețelor pe care le atingem în mod repetat de-a lungul zilei a devenit la fel de esențială ca spălatul pe mâini, ceva ce trebuie făcut des și cu produse de calitate superioară pentru a garanta o dezinfecție corespunzătoare. Studiile arată ca volanul mașinii este de 9 ori mai murdar decât colacul de la toaleta publică, tastatura computerului este de 150 ori peste limita bacteriană acceptată, particulele infectate pot acoperi o distanță de peste 200 de metri după strănut, 95% dintre telefoanele mobile poartă germeni patogeni, ceea ce ne arată cât de important este să dezinfectăm suprafețele pe care le atingem zi de zi.

Puressentiel vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă completă de produse inovatoare, cu uleiuri esențiale BIO. Uleiurile esențiale au proprietăți binecunoscute în prevenție (gripă, gastroenterite, etc) sau ca tratament (durere, bronșite, etc) și sunt folosite din antichitate.

Creată în 2005, Puressential este o firmă franceză de familie Fără parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice, isobutan și fără teste pe animale, produsele Puressentiel vin în întâmpinarea nevoilor actuale ale pieței.

 

Gama Puressentiel Purifying conține 3 produse care îți vor fi la îndemână pentru o utilizare rapidă si eficientă.

 

Produsul special din gama Puressentiel Purifying, spray-ul purifiant cu 41 uleiuri esențiale are în compoziție 100% ingrediente active naturale (41 de uleiuri EOBBD, biocid natural) și nu conține gaz propulsor, conservanți, coloranți, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice, este recomandat pentru a fi folosit și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 30 luni.

Produsul curăță și purifică aerul din încăpere și poate fi folosit peste tot: la birou, în dormitor, în baie, în mașină , pentru că va aduce beneficii întregii familii.