ClinSin Hot te ferește de gripă și răceală

Ca să întărim sănătatea organismului, căutăm cu toții în această perioadă un produs care să aibă dublu rol: de întărire a sistemului imunitar în lupta contra răcelii și gripei, dar și de susținere a bunei funcționări a sistemului respirator.

Iar dacă ar avea la baza numai ingrediente naturale, respectiv extracte din plante, atunci chiar ar fi produsul ideal, nu-i așa? ClinSin Hot  este un produs recomandat pentru adulți, care grație ingredientelor sale naturale, sprijină sistemul respirator și totodată contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

 ClinSin Hot are o compoziție pe bază de extracte de rădăcini, frunze, flori și fructe din diverse plante, fiecare dintre acestea fiind recunoscute în fitoterapie ca având o eficiență dovedită. Pentru a ajuta sistemul imunitar, produsul conține fructe de Măceș (care au un conținut ridicat de vitamina C) precum și flori și extract de flori de Soc (care, pe lângă vitamina C, conțin și vitamina D). Pentru efectul calmant asupra cavității bucale, a gâtului, laringelui, a corzilor vocale iritate și pentru facilitarea respirației, preparatul ClinSin Hot înglobează extracte de Lumânărică, Pelargonium, Verbină, Ghimbir și Ghințură-galbenă.