Ciocatele din piele, la modă și printre vedete

Au creat un adevărat trend! Fie că se află pe scenă sau la o plimbare, vedetele aleg să se încalțe cu ciocate, și asta pentru că au găsit modelele pe care le pot asorta atât la pantaloni, cât și la rochițe.

Anca Neacșu, Andreea Bănică, Beatrice Olaru și Iuliana Pepene sunt doar câteva dintre fashionistele care poartă ciocate de la Lust of Creation.

Lungi până la genunchi sau deasupra lui, ori scurte până la glezne, ciocatele și cizmele create de designerul Adriana Nedelea, sub brandul ”Lust of Creation”, au devenit o modă printre vedetele din România, iar asta indiferent de sezon. Spre exemplu, interpreta Anca Neacșu a făcut furori pe rețelele de socializare cu cizmele lungi, de culoare roșie sau negre, pe care le-a purtat și la filmările videoclipului ”Milionae” , cu DJ Magnum.

”Adriana realizează cele mai frumoase modele de încălțăminte. De când și-a deschis acest business merg foarte rar în magazine pentru a-mi cumpăra pantofi sau cizme”, ne-a spus Anca.

Și colega ei de scenă Andreea Bănică a făcut pasiune pentru cizmele lungi negre, iar antrenoarea de fitness Beatrice Olaru a dat adidașii pe ciocatele din piele întoarsă. Prezentatoarea știrilor de la ”Observator”, Antena 1, Iuliana Pepene nu se mai dezlipește de  cizmele lungi închise la culoare.”Am ales designul si producția de încălțăminte în detrimentul arhitecturii. Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”. Acest proiect s-a născut dintr-o pasiune mare pentru frumos, nevând nicio cunoștință despre industria încălțămintei, însă între timp am absolvit și o școală în acest domeniu.
Lucrăm modele doar la comandă și serii mici’’, spune Adriana Nedelea, creatoarea brandului.