Pandora lansează o colecţie ce are la bază filmele cu Harry Potter

Pandora lanseză în parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products o colecție de bijuterii inspirată de cărțile și celebrele filme Harry Potter.

Noua linie cuprinde 12 bijuterii finisate manual, printre care talismane, pandantive și o brățară inspirată din lumea magică a lui Harry Potter.

Personajele Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley prind viață cu ajutorul talismanelor din argint 925, alături de alte simboluri ușor de recunoscut din celebrele filme, cum ar fi castelul Hogwarts și pandantivul ediție limitată „Hoțoaica Aurie”

,,Harry Potter a adus bucurie și a făcut multe generații să creadă în magie, iar fanii Pandora au fost perseverenți în a cere lansarea acestei colecții în ultimii ani. Bijuteriile Pandora dau viață poveștilor personale, iar prietenia, dragostea și vitejia transmisă de povestea Harry Potter rezonează cu fanii Pandora. Ne bucurăm că putem oferi această colecție fanilor din întreaga lume’’, spune Chief Creative și Brand Officer al echipei Pandora, Stephen Fairchild

Colecția este completată de talismanul Școala de Magie, Farmece și Vrăjitorie Hogwarts, talismanul Spiridușul de casă Dobby şi Trenul Express Hogwarts cu inscripția „Anything from the Trolley, dears?” gravată pe spate.

Toate cele patru talismane ale casei Hogwarts sunt realizate din argint 925, cu dublu pandantiv și detalii atent realizate care îi vor fascina pe toți fanii seriei, cum ar fi discul frontal cu sigla casei, înconjurată de cristale. Pe discul din spate, marginile sunt completate cu turnuri, ce fac referire la bătăliile de la Castelul Hogwarts