Maria Nila: cum îţi aranjezi părul pentru sărbători

Sărbătorile se apropie, aşa că e timpul să ne gândim la cadourile potrivite. În plus, e sezonul coafurilor speciale, al ţinutelor şic.

Dacă atunci când îţi alegi rochiţa lucrurile par a merge mai uşor, te gândeşti cu emoţie ce hair-style să abordezi la party-urile de Crăciun şi de Revelion, astfel încât să fie simplu de realizat, dar totodată de efect

Specialiştii Maria Nila ( brandul suedez de produse de păr profesionale) vine în intampinarea ta şi îţi propune două coafuri splendide, care vin la pachet cu… instrucţiuni pentru a le realiza chiar acasă la tine.

Codiţe împletite în relief

Piaptana parul bine si pune in palma 2 picaturi din uleiul de argan nutritiv Maria Nila. Freacă palmele între ele câteva secunde pentru a distribui în mod egal uleiul. Apoi trece-ţi degetele prin par, insistând pe jumătatea inferioară a parului (şi pentru a evita să-l încarci la rădăcini). Uleiul va avea rolul să hidrateze şi să catifeleze şuviţele de păr şi astfel vei putea lucra mai bine cu ele. Împarte apoi părul în trei secţiuni si ocupă-te de ele pe rând. Începe cu prima secţiune şi împarte-o în alte trei părţi. Începe să împleteşti astfel: trece şuviţa din stânga pe sub cea din mijloc, apoi pe cea din dreapta. Continuă, dar de fiecare dată mai iei în plus câte o şuviţă din părul ramas liber în secţiunea respectivă. La final, fixează cu un elastic transparent. Repetă cu fiecare secţiune de păr. Nu te îngrijora dacă nu îţi iese din prima! Exersează poate cu câteva zile înainte şi sigur vei reuşi.

Coroniţa împletită din păr

Secţionează părul de-a lungul creştetului, de la o ureche la alta. Piaptănă-l pe tot într-o laterală şi pulverizează câteva ture de spray delicat de coafare Maria Nila, pentru a-i conferi textură, strălucire şi pentru a-l ajuta să nu se mai electrizeze. Începe să-l împleteşti în stil obişnuit, dar nu prea strâns, pentru a-i da libertate ulterior. La final fixează coada cu un elastic transparent. Trece coada astfel creată peste creştet, fixeaz-o în cealaltă parte cu câteva agrafe – alege-le aurii şi mai groase, tocmai pentru a nu te teme că se vor vedea inestetic, ci pentru a da un aer glam coafurii. Trage apoi uşor de împletituri, pentru a crea cozii iluzia de volum în plus şi de a da acea formă de bentiţă. Părul lasat liber poate fi stilizat cu ondulatorul şi fixat cu ajutorul Stayling spray-ului de coafare Maria Nila.

Maria Nila oferă o gama largă de produse de îngrijire a părului şi protecţie a culorii acestuia destinate hairstyliştilor din întreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, sunt netestate pe animale, nu conţin sulf sau parabeni.

Produsele pentru îngrijirea părului Maria Nila sunt disponibile exclusiv în România la profihairshop şi online pe profihairshop.ro şi www.marianila.com