Sabon: ce aduce nou colecţia de iarnă

Sabon își surprinde prietenii cu o colecție dedicată lor, celor care își doresc sclipiri de aur.

La final de noiembrie, Palatul Noblesse a fost gazda unei povești scrise pentru cei care iubesc Sabon și se lasă cuceriți de fiecare aromă în parte.  Anca Serea i-a invitat pe participanți să descopere comorile pe care Sabon le-a pregătit pentru acest sezon.

”Ne-am dorit ca întreaga colecție de Crăciun să se focuseze pe ideea de magie, de frumusește interioară pe care dorim să o evidențiem. Fiecare dintre noi are un spark, o lumină,  o comoară pe care deseori o ascundem, tocmai de aceea, ne dorim ca prin ceea ce facem zi de zi să ajutăm frumusețea să vorbească și să atingă orice inimă.

Pentru această colecție, Shiny Spice a fost hero product-ul conceput pentru a o înnobila, dezvăluind misterul și feminitatea. Este o colecție care ne reprezintă și la care ținem foarte mult.” a spus Adina Lupașcu, Network Manager Sabon.

Printre participanți, s-au aflat: Simona Patruleasa, Cristina Mihaela Dorobantu, Nicole Cherry, Diana Munteanu, Anca Serea, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Amalia Enache, Majda, Diana Dumitrescu, Patrizia Paglieri, Roxana Blagu, Ioana Voicu, Monica Colceriu, Alexandra Ungureanu si multi altii.

Produse în ediție limitată

 În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON a lansat produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, loțiunea de corp, uleiul de duș, untul de mâini etc sunt disponibile pe www.sabon.ro, dar și în magazine unde atmosfera de ”Inner Light” este gata să te cucerească de la prima aromă.