”Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele

Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II” reia povestea Elsei, care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

Să te arunci în necunoscut presupune curaj, pasiune, putere și imaginație, plus un strop de magie, chiar și pentru o regină puternică cum a devenit Elsa. Dar, până să dea startul noii călătorii, regizorii Chris Buck și Jennifer Lee, alături de producătorul Peter Del Vecho, au pornit ei înșiși într-o nouă aventură cinematografică, după succesul fulminat al primului film “Frozen / Regatul de Gheață” din 2013.

Producţia Frozen, cea mai de succes animație din toate timpurile, a adus pe marile ecrane câteva personaje cu totul speciale: două surori fermecătoare, un bărbat de la munte cu totul special și un om de zăpadă care iubește îmbrățișările calde.

“Am ajuns la concluzia că încă ne confruntăm cu întrebări fără răspuns. De exemplu, ne-am întrebat ce ar face Anna acum că a obținut tot ce și-a dorit vreodată. Am simțit că nu avem răspunsuri la întrebările despre părinții lor, printre care încotro mergeau când s-a scufundat vasul pe care se aflau. Și poate cea mai arzătoare dintre toate întrebările a rămas: de ce s-a născut Elsa cu puteri magice”, spune Jennifer Lee.

“Toate personajele acestea aveau ceva atrăgător și interesant pentru noi. Am vrut să aflăm mai multe despre ele și am simțit că povestea lor trebuie să continue”, consideră Peter Del Vecho.

Cu alte cuvinte, “dacă «Frozen / Regatul de Gheață» a fost despre cum au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, al doilea film este despre ziua de după acest moment. Viața îți mai poate rezerva și surprize, iar, de data aceasta, filmul este despre cum înveți să lupți pentru locul tău în lume, să te ocupi de tot și de toate aspectele care țin de viața de adult. Povestea conține umor și distracție, însă e mult mai profundă, încercând să răspundă întrebărilor despre menirea fiecăruia în viață”, mai spune Lee.

“Frozen / Regatul de Gheață” a fost lansat în anul 2013, devenind cel mai de succes film de animație al tuturor timpurilor și câștigând atunci și premiul Oscar. Compusă de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, celebra melodie din film “Let It Go” a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec original dintr-un lungmetraj.