5 produse de lux pentru pielea ta

Vrei ca pielea ta să fie cât mai catifelată, iar ridurile să îşi întârzie apariţia? Îţi doreşti ca cearcănele să îţi dispară ca prin minune, iar ochii să nu mai pară inflamaţi? Aceste produse de la Linda Meredith pot face minuni pentru tine!

Amazon Enzyme Peel de la Linda Meredith conține enzime naturale de Papaya și Ananas care lucrează pentru a dizolva celulele moarte ale pielii , iar asta fără a leza noul țesut. Exfolierea îmbunătățește textura și calitatea pielii, dar trebuie efectuată cu grijă.

LMI, produsul emblematic al Lindei Meredith te ajută să combaţi îmbătrânirea. Rezultate sunt vizibile în 30 de minute de la aplicare și durează pană la 8 ore. Dacă se utilizează timp de 30 de zile, piela va arăta cu totul altfel.

Studiile au arătat că pielea tratată cu LM1 devine mai tanără după o utilizare constantă. Produsul conține vitamina A  (pentru a repara și a da strălucire pielii), vitamina C (care promovează noua producție de colagen) și vitamina E (pentru a proteja împotriva radicalilor liberi).

 

Gelul Linda Meredith Eye-Contour nu seamănă cu nimic altceva de pe piață. Reduce inflamaţia, diminuează cearcănele, iar asta pentru că substanțele active care se regăsesc în acest produs se absorb cu ușurință în jurul ochilor, fără a lăsa reziduuri grele. Rezultatele sunt spectaculoase.

 

 

V-Tox imită efectele tratamentelor injectabile într-un mod natural, diminuând și netezind liniile fine ale ridurilor. V-Tox restabilește  elastina, colagenul și nivelurile de umiditate ale pielii, iar pielea rămâne fermă şi fină. Se poate aplica pe toată fața și pe gât.

 

 

 

 

 

Masca Linda Meredith cu Oxigen umple și împrospătează pielea. Conține Acid Hialuronic și Beta-Glucan. Vitaminele încapsulate sunt, de asemenea, prezente. Ceaiul Verde și Vitamina B lasă o piele radiantă și luminoasă.