Noutățile Nivea: produse cu parfum de cocos și flori de cireș

Sezonul rece se apropie, așa că pielea ta are nevoie de mai multă îngrijire în acestă perioadă. Dacă îți dorești ca produsele pe care le folosești să aibă un parfum aparte, NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi oil și noile NIVEA Body Soufflés pot fi alegerea ideală, pentru că îți vor încânta simțurile în orice moment.

Cu un design elegant, parfum delicat și o textură incredibil de plăcută, Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA sunt perfecte pentru începuturile sau finalurile delicioase de zi. Noua formulă de cremă-soufflé are o textură non-grasă și ușoară, cu perle vizibile de uleiuri prețioase, se topește ușor pe piele și o lasă catifelată la atingere și îngrijită în profunzime.

Pentru a evada direct pe o plajă exotică, la umbra unui palmier unde se aud valurile mării, descoperă Soufflé-ul de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi și bucură-te de o explozie de arome și senzații. Textura ușoară non-grasă conține perle vizibile de ulei prețios ce îți vor lăsa pielea intens hidratantă, în timp ce aroma delicioasă de nucă de cocos îți va bucura simțurile.

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș într-o loțiune de corp feminină și ușoară, îmbogățită cu ulei de jojoba. Soufflé-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are o formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase.

 

Perlele hidratante de ulei prețios și parfumul florilor de cireș se îmbină perfect, pentru ca pielea ta să rămână catifelată și răsfățată pentru o perioadă îndelungată.

Îmbogățește-ți simțurile cu notele tropicale de cocos din noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi.

Aceasta este infuzată cu uleiuri prețioase de monoi și se absoarbe rapid în piele, transformând pielea uscată într-o piele netedă și radiantă până la 48h, fără să lase urme grase. Redă pielii uscate suplețea și aspectul radiant!