Avon sprijină antreprenoarele

Antreprenoarele din România și fondatoarele unui start-up își pot înscrie ideile de business și proiectele inovatoare, până pe 10 septembrie, la competiția de pitching Women Startup Competition Europe, susținută de AVON.

 

Româncele interesate de start-up-uri pot intra în concurs cu un proiect precum o aplicație, o platformă online sau un produs.

Dacă echipa îndeplinește condițiile organizatorilor, ideea poate fi înscrisă pe platforma competiției, https://www.f6s.com/, iar aplicația poate fi completată pe https://www.f6s.com/6thwomenstartupcompetition.

 

Interviurile de selecție a participantelor în concurs au loc între 5 și 12 septembrie 2019, iar candidatele vor obține feedback-ul final pe 13 septembrie 2019.

Semifinala competiției va avea loc în București, pe 19 septembrie, la Impact Hub. Prezentarea ideii în cadrul evenimentului înseamnă un pitch de două minute și o sesiune de întrebări și răspunsuri de patru minute cu membrii juriului. La procesul de selecție va participa și Andreea Moldovan, Director General AVON în România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

 

Echipa câștigătoare a competiției de la București va fi invitată alături de cele ale altor țări europene în cadrul finalei Women Startup Competition Europe care va avea loc la Londra în noiembrie 2019. Acolo își va prezenta pitch-ul în fața unui public format din investitori internaționali, mentori de startup-uri și directori ai unor corporații globale.

Premiile includ un program de mentorat, personalizat pentru beautytech și realizat de Avon, lider de produse cosmetice de înfrumusețare, oportunități pilot și contracte comerciale cu aceeași companie, precum și expunerea la nivel global.